Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak brzmi tekst refrenu utworu który własnie słuchacie?

Polecane posty

Nie chce, aby podawać tytuły utworów, tylko tekst refrenu. Zauważyłam że w takich tematach nie czytacie ze zrozumieniem. Taki jest tekst refrenu tego co ja słucham teraz, podoba się wam? :) : "Pluję na twą marność, psie! Pluję na twą nicość, psie! Pluję na twą wiarę, psie! Pluję na twą wieczność, psie! Nie chcę abyś był nawet w moich myślach Dorwę cię i opętam duszę i ciało Pluję na twą marność, psie! Pluję na twą nicość, psie! Pluję na twą wiarę, psie! Pluję na twą wieczność, psie! Cała twoja wolność jest g****o warta Nikt cię nie ujrzy, bo nikt cię nie wykopie Zginiesz w spokoju, abyś spoczywał wiecznie Leżąc bez prawa śmierci, niegotowy by umrzeć "

I wont get to rest if you dont get to rest! Kasiaszatanistka czy lubisz jak facet wklada c***enisa do ogolonej cipki lizac ci stopy????

Gość gość
jakoś nie mogę nie śmiać się z polskich tekstów utworów metalowych. Nie wiem czy to jest tłumaczenie, czy orginalny tekst, ale zabiłabym śmiechem jakby to było kierowane do mnie

Gość gość
Oto jest odwet ZSRR! Cały świat z Europy aż po Wschodu kres Pod naszymi rządy wszędzie słychać śpiew: Stolica, wódka, Sowiecki niedźwiedź to jest to! Wszystkie narody dowiedzą się że, wszyscy przekładają się na wspólny byt, i wdzięczni przyjdą kłaniać się nam w pas. Nam, najlepszym na całym świecie

Gość gość
Kojarzy mi się z jakimś poniżeniem uległego :D