Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczą mnie już święta

Polecane posty

Gość gość

Spędzam święta, jak co roku. Tzn, Ja moja mama i mój tata. Mam 21 lat, i 21 lat to samo. Nigdy w życiu nie mieliśmy innych świat we 3 i w domu. Mieszkamy bardzo daleko od rodziny, która w sumie nie utrzymuje z nami kontaktów więc nie jeździmy do wujków ciotek, babć i dziadków już nie ma. Męczy mnie to siedzenie w domu przed telewizorem jedzenie i oglądanie głupich programów. W TV nie ma dosłownie nic, teraz leci na Polsacie jakaś bajka, I tak do Nowego Roku. Iść nie ma gdzie bo wszystko pozamykane a nie wypada wpraszać sie komuś na hate. Więc siedzimy i się nudzimy, i z czasu magicznego jakim powinny być swięta robi się czas nudy. Nawet to jedzenie mi się już nudzi, ile można jeść! O czym można rozmawiać jak tych samych ludzi ma się prze 365 dni na codzień. Chce już wrócić na studia, rodzice do pracy i żeby się coś dzialo.

Gość prawictwo pospolite 114
kto chce , ten chce .. ja nie narzekam hehe

Gość gość
Dla mnie święta to nie jest żaden magiczny czas. Zależy kto gdzie pracuje jeśli ktoś robi na produkcji to mu się nie dziwie. Ale jeśli tak ja się uczy, To dla niego pobyt na wydziale jest zabawą, przyjemnością