Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesny,napiety brzuch na początku ciaży.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Tak jak w temacie. Brzuch jest napiety i czuje sie jakbym miala w nim tone kamieni. Wizyte u gina mam dopiero 9 stycznia, a martwia mnie te objawy. Jestem w 6 tygodniu ciazy( liczac od dnia ostatniej miesiaczki). Boje sie cokolwiek jesc bo po jedzeniu jest jeszcze gorzej. Czy to normalne??? Miala tak ktoras moze.??? Panicznie mnie to martwi pomozcie :( :(

Gość gość
Bol brzucha jak na okres na poczatku ciazy jest normalny. Moze po prostu u ciebie jest trochę inny i nie oznacza nic złego.

Gość gość
Dzieki dziewczyny :* Troche mnie uspokoilyscie. A mam jeszcze jedna sprawe. Bo dzisiaj zauwazylam u siebie taki bialy gesty sluz a przez ostatnie dni bylo sucho. Czy to tez normalne ??

Gość gość
I jeszcze mam takie klucia w podbrzuszu a czasami w okolicy pepka :( to moja pierwsza ciaza i chyba za bardzo panikuje :(

Gość gość
Tak , to rowiez normale o ile nie masz innych dolegliwosci świadczących o infekcji.

Gość gość
Nic nie piecze ani nie swedzi takze na pewno nie. Dziekuje wam jak nie wiem co uspokoilam sie troche :) i zycze wesolych swiat :)