Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkamalinka

Nie chcę tak żyć

Polecane posty

Gość malutkamalinka

Jestem młodą kobietą, w tym roku zaczęłam swoją pierwszą pracę. W moim życiu bywa różnie, raz lepiej raz gorzej, ale jestem osobą wierzącą i nie chcę się tak łatwo poddawać. Od pewnego czasu zaczepiają mnie mężczyźni. Zarówno w pracy jak i poza nią. Niektórzy są w podobnym wieku do mnie,inni w okolicach nawet 50-60 lat. Komentują mój wygląd, wyrażają sprośne uwagi, składają jednoznaczne propozycje... ledwo sobie z tym już radzę. Wiem, że większość z nich sobie tylko żartuje, ale nie podobają mi się takie żarty, źle się z tym czuję, gdy ktoś wkracza w moją intymność, tym bardziej mówiąc o pewnych rzeczach otwarcie, wprost. Jakiś czas temu byłam molestowana przez pewnego mężczyznę. Od tego czasu nie potrafię poradzić sobie z natrętnymi osobami i nie wiem w jaki sposób mogę przerwać to piekło. Jestem dość nieśmiała i brak mi odwagi i asertywności, a zboczone żarty powoli mnie wykańczają i sprawiają, że nie chcę już dłużej żyć...

Gość raz kozie śmierć była
powiedz tym zaczepiającym prosto z mostu że nie lubisz tego co robią, niech wiedzą. Nie potrafisz im szczero tego powiedzieć? Z drugiej strony przestań się stroić i malować to nie będziesz zaczepiana, proste.

Gość malutkamalinka
Nie stroję się, a malować jak już to rzadko i nie mocno.