Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie źle ze swoją przeciętnością

Polecane posty

Gość gość

Wkoło otacza nas kult piękna, pd dzieciństwa byłam bombardowana informacjami jak piękni ludzie wyglądają. Nie jestem w stanie sprostać tym oczekiwaniom. Moje największe wady: Niski wzrost , bardzo szczupła budowa ciała -> niestety nie wyglądam słodko i filigranowo tylko raczej anemicznie Dziwny kształt oczu, w szaroniebieskie kolorze oczu Jasne brwi Typowo polski kolor włosów średni blond Bardzo blada skóra - jak anemiczna Krótkie nogi Płaski tyłek Mikroskopijne piersi Mimo lat noszenia aparatu mam brzydki kształt zębów (sa bardzo małe , owszem proste ale nie jak miss Universe) Okropny nos - krzywy , z garbkiem , duży , kartoflany Czerwona skóra twarzy Małe usta , brzydki kształt Drobna twarz Nieregularne rysu twarzy Wysokie czoło Bardzo wąskie kostki i nadgarstki To te najważniejsze rzeczy Staram sie uczyć żeby chociaż inwestować w siebie od strony intelektualnej ale tez w tym polu wybitna nie jestem Często mam dość tego wszystkiego Lepiej mi jak sie wyzalilam :)

Gość gość
Tulę :) Na pewno wyolbrzymiasz wszystko.

Gość gość
Dzieki za dobre słowo :*

Gość gość
Skoncentruj się na tym co ładne, nie zadręczaj się :)

Gość gość
Czasami też czuję się przytłoczona, ale nie tyle naturalną urodą co strojami, fryzurami, makijażem - jednak jestem za leniwa by się starać :D Bo z opisu część rzeczy mam do siebie podobnych, jednak mam chyba wyższą samoocenę bo ogólnie uważam się za ładną. A to, ze dla kogoś wygladam anemicznie to mnie guzik obchodzi :P x Te nadgarstki mnie zaciekawiły - jaki to sprawia Ci problem? Bo rękawiczki itp. teraz są w wielu rozmiarach, biżuterię tak samo można dopasować.

Gość obudź się dziewczyno
TV i babskie czasopisma wyprały ci mózg, próbujesz dorównywać nieistniejącym "normom" ideału. Jesteś naiwna i ŚLEPA!!!! Oto naturalny "ideał" do którego biedne wyprane mózgowo dziewczyny dążą http://youtu.be/bkAqk80O6D8 kochaj siebie jaką jesteś bo ideały to czysta iluzja, niestety

Gość gość
Dzieki dziewczyny raz jeszcze za wsparcie psychiczne:)

Gość gość
Nie bądź pustakiem. Myslisz że piękne dziewczyny przejmujace sie tylko uroda, czyli mówiąc krótko głupie i plytkie są cos warte? Chyba dla takich samych ludzi jak one same

Gość gość
Ja czasami tez tak mam. Tylko ja: niski wzrost, lekka nadwaga( spowodowana niestety chorobą), szaro- niebiesko- zielone :((( oczy( nijakie), krótkie masywne nóżki, szeroka kwadratowa twarz. Tulę wszystkie rozczarowanie swoim wyglądem.

Gość kocham_blondynki
Przestańcie bluźnic. Jasne oczy są najpiękniejsze!

Gość gość
Nie wiem kto wmawia Polakom, że ładne jest tylko to co ciemne - włosy, skóra, oczy? A g. prawda, brunetki prawdziwe i zrobione tez mogą być brzydkie jak wczorajsza qupa, i wiekszość niestety jest.

Nikt nie jest idealny. Wydaje mi się, że każdy ma jakieś kompleksy. Moim zdaniem zbyt bardzo skupiasz się na swoich wadach, których, bądź co bądź (większości) nie da się zmienić. Piszesz, że nie jesteś wybitna w uczeniu się. Dlaczego tak uważasz?