Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na którą imprezę się wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam mały problem i po raz pierwszy w życiu chyba postanowiłam poprosić o radę, opinię osoby nieznane. Także pytanie brzmi "na którą imprezę się wybrać?". Sytuacja wygląda tak: mam dwa zaproszenia na Sylwester. Jedno od przyjaciela mojego byłego chłopaka i od samego mojego byłego chłopaka, a drugie po prostu od przyjaciółki. Ta pierwsza impreza będzie dość konretna jak to w ich stronach aż do samego poniedziałku, natomiast ta druga do rana. Na tej pierwszej imprezie ma być 25 osób, jakoś tak, bynajmniej o dodatkowych osobach mi nie wiadomo, na tej drugiej prawdopodobnie 50. Z racji tego iż nawiązałam znowu kontakt z moim byłym i obiecałam mu podczas ostatniego spotkania, że go przypilnuję nie wiem kompletnie którą imprezę wybrać. Wiem, że na tej drugiej imprezie na pewno miałabym partnerów do tańczenia, znam ich, ich ruchy, więc problem by nie było, w tej pierwszej opcji natomiast niekoniecznie i boję się, że pod tym względem może być słabo, ale zawsze można w sumie tańczyć jak na normalnych imprezach w klubach. Wiem, że gdybym znajdowała się na tej drugiej imprezie żałowałabym, że nie jestem jednak tam, dodatkowo zadreczalabym się myślami co ten mój były robi itd. Z kolei gdybym tam była wiem, że mogłabym popsuć imprezę i sobie i innym z racji tego iż byłabym ewidentnie zazdrosna. Jak pomyślę o dziewczynie, która ma tam być (niby normalnie rozmawiamy, ale uraz mam) to aż mnie wewnętrznie skręca, a co dopiero jak zobaczę, że z nim rozmawia czy cokolwiek. (Ta dziewczyna rozwaliła nasz związek, a żeby to tylko nasz.. A takich nie trawię wręcz). Każdego ze znajomych chyba prosiłam o radę, większość doradza abym jechala tam gdzie on jest, bo waśnie będę myślała co on robi itd, a niektórzy, że to jest Sylwester i mam się dobrze bawić, ale faktem jest też, że i z nim bym dobrze się bawiła, bo chciałabym również tego dnia z nim być. Chciałabym naprawdę być tu i tu, ale niestety tak nie można, dlatego proszę o waszą opinię. Z góry dziękuję. :)

Gość przestań chlać
na imprezach chodzi tylko o roohanie, nie bądź naiwna, były chce znowu zamoczyć w twojej szparce, chlanie i roohanie i to jest udana impreza, ja radze nie iść na żadną, strata czasu i zdrowia i ciąże ominiesz

Gość gość
Może dla Ciebie, jeżeli ktoś ma szacunek do siebie to potrafi się zachować. Nie mam 14 lat i nie zachowuje się jak 14latki w dzisiejszych czasach, które nie mają do siebie szacunku i pokazują na jak niskim są poziomie. ;) Za taką radę to ja podziekuje, zresztą, kwestia zdania. :)

Gość gość
A co to znaczy, że "masz przypilnować byłego"?

Gość Sara38
Zależy, jaką masz stylizację. Ja zakupiłam w sklepie Yvon biżuterię z perłami i już wiem, że w tym roku pójdę na karnawał przebierany do mojej przyjaciółki. Tam będzie królował styl lat 40. Nie mogę się doczekać!