Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieswiadome picie w ciaży, strach

Polecane posty

Gość gość
Może któraś z Was miała podobny przypadek bądź zna taki? Martwię się o zdrowie mojego dziecka , serio :( Mam mysli że mogłam usunąć a nie skazywać dziecko na cierpienia

Gość gość
Teoretycznie wszystko okej, wczoraj bylam na usg prenatalnym, ale jak naprawde bedzie to niewiadomo. Jeszcze dzis niekompetentna pielęgniarka skasowała mnie za badanie na hiv 450 zł, na szczęście udało się wszystko odkręcić i koszt takiego badania to 40 zł.

Gość gość
Jeszcze mi zostało 6 tygodni do pełnych 40. Przyznam ,że coraz bardziej się boję ... Dam znać jak już będzie po.

Gość gość
Przeciez to nie wyjdzie od razu nawet jesli. Tylko za kilka lat w szkole. Watpie zeby dziecko mialo FAS po kilku piwach. Inna sprawa jest to, ze nie ma bezpiecznej dawki alkoholu.

Gość gość
Postanowiłam odpisać, ponieważ wiele osób ma takie dylematy jakie ja miałam. I nie chcę, żeby ten wątek pozostał bez końcowej odpowiedzi. 2 tygodnie temu urodziłam pięknego, dużego i zdrowego chłopca, 3800 i 56 cm, 10 pkt w skali, na razie wszystko jest okej :) , mam nadzieję że tak już pozostanie. Wszystkim którzy starali się mnie wesprzeć dziękuję :)