Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil mnie i wrócił do żony...

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temupoznałam mężczyzne, który był w trakcie rozstania z żoną. Nie ukrywam, że znajomość ze mną przyspieszyła ich rozstanie (i tutaj liczę się z krytyką z Waszej strony). Znałam te małżeństwo z opowieści, od dawna wszyscy wiedzieli, że jest między nimi źle, że planują rozwód (a raczej on planuje). To był czysty przypadek, wspólna impreza, wymiana spojrzeń...zainteresował się mną, zaczęły się smsy, potem kwiaty, komplementy, obiadki, po czasie wspolne wyjazdy aż w końcu zamieszkalismy razem. Zakochalam się bez pamięci , chociaż czasami bałam się , że to prysnie. Zastanawiacie się, co się stało z żoną? Rozeszli się ostatecznie, powiedział jej o mnie, wyprowadził się. Było pięknie kilka miesięcy aż do czasu, kiedy nagle zaczął mniej się mną interesować, ciągle coś kręcił, czułam, że coś jest nie tak. Trwało to miesiąc - najgorszy miesiąc w moim życiu, niepewność, tłumaczył się problemami w pracy itd. Az w końcu wydusilam to z niego - przyznał się, że chodzi o byla. Obudziła się z nim zazdrość gdy ta zaczęła się z kimś spotykać. Nie mogłam w to uwierzyć! Przeplakalam wiele dni, prosilam żeby mnie nie zostawial - teraz wiem jaki to był błąd, tak się ponizac. Wyprowadziłam się. W miedzy czasie spotykał się z nią i ze mną (wyszło po czasie). Wrócili do siebie a mi nie chciało się żyć, czułam się upokorzona, nikt nigdy mnie tak nie potraktował. Ciągle powtarzał, że czas spędzony ze mną to najlepsze chwile w jego życiu i do dziś to powtarza do naszych wspólnych znajomych. A ja? Do dziś ciągle o nim myślę, kocham, serce mi pęka jak słyszę o ich wspólnych wyjazdach. Wiem wiem, pewnie teraz popłynie lawina komentarzy jakim to ja jestem potworem, że dobrze mi tak ale to nie ja za nim latałam, nie ja rozbiłam to małżeństwo. Najlepsze jest to, że od jakiegoś czasu on znowu pisze do mnie, najczęściej jak sobie wypije. Ale ucinam to wszystko, ostatnio zagroziłam mu, że wszystko powiem jego żonie. Tak mi źle...

Gość gość
nie wiem jak to zrobisz ale postaraj sie chociaz mniej myslec o Danielu, ech ;/

Gość gość
Wymiksuj się z tego trójkąta choćbyś musiała ocean łez wylać.Na pocieszenie uprzejmie doniosłabym jego żonie co Jej małżonek wyczynia po pijaku.Zaciśnij zęby i potraktuj to jako doświadczenie..złe doświadczenie:-(

Gość gość
Jesteś k***a dobrze Ci tak :)

Gość gość
Każda sytuacja jest inna, nie uważam, że jestem ku*wa. Nie uwiodlam go, nie weszlam między dwoje szczęśliwych ludzi z premedytacją. Chętnie bym ją uswiadomiła, bo on nadal ją oklamuje, jak się zeszli (nie wiedziałam o tym) , to jeszcze spal ze mną i wyznawal mi miłość.

Gość gość
Jesteś k***a i tyle. Taka sama k***a weszła w mój rozwalajacy się związek a mogliśmy go ratować ale mąż już zafascynowany nową krowa poleciał do niej. A mogliśmy pomieszkac osobno albo iść do psychologa dla dobra dziecka i żeby utrzymać rodzinę. Jesteś zlodziejka egoostka nie majaca w sobie żadnych wartości. Super ze cie zostawil i obyś jeszcze miała kilka takich związków zawodowych wpie-przenie się między dwoje związanych ze sobą ludzi. Cieszę się :)

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji ale maja skończył się dla mnie szczęśliwie.

Gość gość
Nie przejmuj sie autorka na tym forum znajdują się idioci.

Gość gość
pewnie mloda i glupiutka jeszcze jestes a on pewnie starszy i Cie wykorzytsal. a Ty po tym wszytskim ulozylas sobie zycie czy dalej rozmyslasz o nim? pokaz mu, ze jestes szczesliwa bez niego. nie odzywaj sie, nie odpisuj obojetnosc boli najbardziej.

Gość gość
Mam opowiadać dalej dlaczego między nimi było źle? Bo ona go zdradzała wcześniej i po tej zdradzie juz nie mogli sobie ułożyć życia u było coraz gorzej. A wyzywanie mnie od kur*w jest conajmniej przesadzone.

Gość gość
no coz zliswe komentarze teraz będą się sypać od zdradzonych zonek :p ehh nie przejmuj się.

Gość gość
No właśnie nie jestem młodziutka a on nie jest dużo starszy. Ta sytuacja była klarowna od początku, nie ukrywalismy się, a ona wiedziala o początku, nikt nikogo nie oklamywal.

Gość gość
Fajnie że do niej wrócił.

Gość gość
znajdz sobie innego i zapomnij o typ typie. nie rozmyslaj juz, bo nie ma sensu. skoro wrocil do zony u Ciebie nie powinnien juz miec najmniejszych szans.

Gość gość
Wina zawsze leży pośrodku,tylko dziwne jest to,że jak żona go zdradziła to on odszedł i byliście szczęśliwą parą,a póżniej nagle zrobił się zazdrosny o byłą? Nie żałuj takiego faceta,bo jak nie żona to ktoś inny pewnie by go zauroczył,więc przetrwaj.

Gość gość
Miałam podobnie, od tamtej pory uwodzę facetów i porzucam. Czerpię z tego niesamowitą frajdę. Wbrew pozorom uwiedzenie faceta, zwlaszcza znudzonego żoną to bajecznie proste. Ostatnio uwidłam jednego, wpadł w samozachwyt, euforię, jak już chciał się umawiac powiedziałam mu, że to była tylko rozrywka dla poprawy nastroju. Facet od miesiecy nie dał znaku życia na fejsie. Myślał pewnie, że zwierzyna sama mu wchodzi w sidła i że jest z******ty. Dla nich zdobycie kobiety to kwestia ambicji, nie milości. Wydaje im się, że tylko oni mają przywilej na poniżanie i ranienie.

Gość gość
Jeżeli ktos tu jest kurwą to tylko ten facet. Wyzywanie tej dziewczyny od kurew i szmat pokazuje jakie macie poważne braki w czytaniu ze zrozumieniem i logicznym myśleniem.

Gość gość
A ja ci powiem z damskiej, ze jesteś idiotą i cymbałem

Gość gość
nie dosc , ze wziela sie za zonatego to jeszcze pijaka :D

Gość gość
15:54 jestes jakimś niskim w hierarchii rozumu stworzeniem :-S A ty autorko - czego sie spodziewałaś po żonatym? To sam syf jesli kręci z oba zanim sie rozwiódł. Żonatych- chętnych omijać z daleka bo to zaraza

Gość gość
a ja mysle,ze chcial odegrac sie na zonie.z ciebie zrobil ofiare,ale tak naprawde chcial byc tylko z nia.kopnij dziada w d**e bo to zwykly gnoj,na dodatek stary dziadek.na co ci taki ktos?chcesz mu tylek podcierac?

Gość gość
To się tak wszystko łatwo mówi. Dalam się poderwac, zamieszkalismy razem, to nie były potajemnie spotkania na sex. Wiązałam z nim przyszłośc, chcieliśmy mieć dzieci, więc proszę nie wyzywajcie mnie. Do dziś zaluje, bo gdybym wiedziała że tak wyjdzie, nigdy w życiu nie umowilabym się z nim na ten pierwszy cholerny obiad!

Gość gość
Nie sądzę, żeby to była chęć odegrania się na żonie. Oni jeszcze kilka lat żyli razem po jej zdradzie. Czułam ze mnie kocha (nawet jej się przyznał ze się we mnie zakochal), gwiazdke z nieba by mi dał. Do pewnego momentu..

Gość dreszczyk emocji
dlaczego baby pociąga męska patologia? a fajnych i spokojnych facetów olewają, eh, te durne baby

Gość szary bury z blokowiska
gość dziś To się tak wszystko łatwo mówi. Dalam się poderwac, zamieszkalismy razem, to nie były potajemnie spotkania na sex. Wiązałam z nim przyszłośc, chcieliśmy mieć dzieci, więc proszę nie wyzywajcie mnie. Do dziś zaluje, bo gdybym wiedziała że tak wyjdzie, nigdy w życiu nie umowilabym się z nim na ten pierwszy cholerny obiad! Zgłoś Gdyby znać jutrzejsze numery totka to też by każdy puścił. Trzeba przewidywać niektóre sytuacje a nie żyć fantazją.

Gość gość
czego Ty oczekujesz. radza Ci znajdz innego, a tego olej i po sprawie.

Gość gość
Życ fantazją? Facet rozstał się z żoną, pozew rozwodowy złożony, jesteś z nim czujesz się bezpiecznie , on Cię zapewnia o swojej miłości i to nie są tylko słowa. Sądzę, że nie jedna kobieta by uwierzyła. Wiem, że nie kłamał, tylko okazał się psem ogrodnika.

Gość gość
No nic , jestem pogodzona z sytuacją tylko to bardzo bardzo boli.

Gość gość
a jak sie po tym wsytskim pozbieralas? ciezka sytuacja, facet pewnie zaimponowal Ci kasa, wyjazdami i poszlo.