Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię chodzić na basen i demonstrować swoje cycki, lubię być nago pod natryskami

Polecane posty

Gość gość

w stroju Ewy :) hihi wy też czy raczej wstydliwe pruderyjne cnotki ?

Gość gość
Nie uwierze, ze nie jestes facetem (podszywem) i szkoda, ze jest pelno takich na forum, na ktorym inaczej moglyby sie trafic ciekawe tematy. Podczsa gdy ciekawe tematy sa albo podszywami, albo sa tlamszone przez idiotow. Natomiast znam taka sytuacje z nagoscia ale nie powiem ze wzgledu na powyzsze.

Gość gość
Ja stary facet lubie chodzić do sauny i na nagą plaże popatrzeć na nagie kobiety i pokazać swijego ptaszka

Gość gość
Wiesz, dlaczego kobiety na ogół nie pokazują się nago na plaży, w saunie itp.? Pomijam, że w takiej żyjemy kulturze, że w Niemczech czy Czechach czy też Skandynawii jest trochę inaczej i że wobec tego nikogo to nie podnieca. Wobec tego, że to w Polsce ciekawostka i zwraca uwagę, a przede wszystkim przez to, że zwraca uwagę takich debili jak Ty. Któregoś dnia dziewczyna zapytała mnie, czy powinna mieć kostium w saunie. Szła z przyjaciółką. Powiedziałem jej, że to bez sensu, że może i tak mieć ręcznik. No ale co to za przyjemność i przygoda. Jakże mało wtedy wiedziałem o ludziach i polskiej mentalności. Nie mówię, że nie zwróciłbym uwagi na nagą kobietę czy dziewczynę, bo jasne, że bym wrócił. Ale zaraz znalazł się koleś, który się na nie gapił i się przed nimi obnażał. Kręcił się wokół nich, zaczął za nimi łazić, jak one do jaccuzzi to on też z sauny. W końcu zagadł i zaczął wypytywać o numery telefonów. Może to normalne i widząc tak otwarte dziewczyny spodziewał się, że są singielkami i się zgodzą. Ale czytając to forum sądzę, że miało to podtekst onanistyczny i w kontekście kultury w koedukacyjnych saunach, prysznicach, przebieralniach, łaźniach - jest to głupio seksualne. Dlatego, drodzy onaniści, chcąc oglądać jakieś nagie kobiety, powinniście zamknąć mordy i być dyskretni, a przede wszystkim przestać brandzlować się na takich forach. Inaczej kobiety będą pokazywać się tylko z nutką ekshibicjonizmu, czyli nie za często, bohatersko bronione przez swoich facetów, jeśli przypadkiem nie będą oni skrycie zwolennikami swingu czy cuckold.