Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest Wasz największy problem?

Polecane posty

Gość gość

Z czym się zmagacie? Dla niektórych problem to złamany paznokieć, a dla drugich naprawdę wielka tragedia. Jak jest u Was?

Gość gość
milosc do Georga Michaela, nie ma drugiego takiego diamenciku :(

Gość gość
krasnoludki

Gość gość
takie małe czerwone kooorfy pełno ich wszedzie

Gość gość
George miał tak zmysłowy głos i to kawał glosu. yebal pies te swieta, ten rok. fatalnie!!!

Gość gość
Mój mąż przechodzi kryzys wieku średniego i to od razu na maxa

Gość gość
tzn w zasadzie to ich problem nie mój. moim problemem jest nachalne wmawianie mi przez krasnoludki że tez jestem krasnoludkiem. bywa, że używaja argumentu siły ale najczęściej dowodzą ego twierdzenia dogmatycznie powołujac sie na jakieś tam ichnie krasnale autorytety. cały czas człowieka wkoorfiają. jak nie krasnoludki w radiowozach to krasnoludki w urzędach i telewizji albo internetowe krasnoludki. de facto chodzi o zmuszenie mnie do robienia tego co chcą kranoludki pod pretekstem tego, że jako krasnoludek tez tego powinienem chcieć. oczywistym jest natomiast że ta epidemia czerwonych krasnali to zwykła okupacja.

Gość gość
Brak potrzebnego leku

Gość gość
najbardziej wkorfiającą grupą krasnoludków są krasnoludki z megalomanią. nie dośc, że prawnie wymusili aby ich nie deptac to jeszcze publicznie twierdzą, że sie ich nie da zadeptać z powodu gigantycznyh rozmiarów

Gość gość
Czyli po wpisach w większości widać że jesteście bez problemów.

Gość gość
19:20 S********j!!!!!! Pytanie jest o coś naprawdę trudnego i kłopotliwego, a Ty p********z bzdury!!!

Gość gość
19:22 No właśnie, a społeczeństwo ciągle marudzi, narzeka... Gdzie te wszystkie problemy? Śmierć George'a jest oczywiście smutna, ale to mały problem w porównaniu z brakiem potrzebnego leku, nieprawdaż?

Gość gość
idzie oc****jeć. normalnie w przyrodzie słonia nie można zadeptać bo jest wiekszy od ciebie. z krasnoludkami jest inaczej. uważają, że skoro wprowadzili zakaz deptania po sobie to znaczy że urośli a następnie w szkolach w telewizji i urzędach sieją propagandę, że uprawnia ich to do deptania innych

Gość gość
"gość dziś 19:20 S********j!!!!!! Pytanie jest o coś naprawdę trudnego i kłopotliwego, a Ty p********z bzdury!!!" xxx to jest jakiś problem dla ciebie? to chyba tez nie masz większych:D

Gość gość
Brak bliskiej osoby, samotność - to dla mnie kłopot

Gość gość
chyba brak bliskiego krasnoludka.

Gość gość
ale to nie problem. wystarczy być ślepym na świat i uwierzyć że sie jest krasnoludkiem zara sie zleci zgraja napalonych czerwonych kurdupli na wzajemne klepanie sie po zadach

Gość gość
krasnoludki świat dzieli sie na krasnoludki sukcesu, krasnoludki, które zapiertalają na ten sukces i wrogie siły antykrasnoludzkie czyli osobniki uważające sie za coś lepszego niż krasnoludek. dowodzi to ogromnego kompleksu niższości: skoro nie jesteś krasnoludkiem tznze jesteś lepszy od krasnoludka. wszystko co cie czyni różnym od krasnoludka czyni cie wg krasnoludka lepszym od niego. coraz ciężej mi sie dogadywać z osobnikami dotkniętymi urojeniami o swoim krasnoludztwie. co do własciwych czerwonych krasnoludków to w ogóle nie chce z nimi gadać.

Gość gość
Nie mogę znalesc pracy :-(

Gość gość
a mój problem jest następujący: jak zajepać czerwonego krasnala żeby przy okazji sie nim nie stać

Gość gość
Przysłali mu za mam kredyt a całości spłacić bo spóźnia się z jedną rata.

Gość gość
Największy to brak partnera który by mnie szczerze kochał. Wtedy życie by było lepsze

Gość gość
a po co ci praca?

Gość gość
Nie mam i nie moge znalezc pracy. Nie mam pieniedzy. Jestem bezrobotna, mloda kobieta z depresja, pcos, hashimoto. Nie stac mnie takze na studia. Mam p********e !

Gość gość
zaburzenia odzywiania od 15 lat niszcza mi zycie, jestem juz wrakiem, to moj najwiekszy problem

Gość gość
a wiesz kto ci to przysłał? krasnoludki a wiesz dlaczegoto dla ciebie problem? bo uwazasz sie za krasnoludka.

Gość gość
A ja jestem lekarzem, Volvo nowe, dom piękny i brak kobiety :( 34 lata, czyli jestem za stary, a chciałem zawsze mieć rodzinę :(

Gość gość
p****alo was z tymi krasnoludkami, zamknijcie te glupie ryje albo piszcie na temat albo zalozcie sobie wlasny o krasnoludkach bezmozgie malpy

Gość gość
znalezienie kobiety do związku na całe życie

Gość gość
jak jestes lekarzem to wracaj do pacjentow bo poki co ciagle przesuadujesz na forum, taki z ciebie lekarz