Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na pewnych siebie bezmózgów, którzy są niewrażliwi

Polecane posty

Gość gość

i tępi, dlatego nie odczuwają za bardzo emocji i łatwo im opanować strach/stres.

Gość gość
Ja jestem niesmialy tylko w stosunku do kobiet. Z facetami sie nie p*****le tylko jak mnie ktory w*****a to go o******lam i strasze.

Gość gość
19:51 To wtedy albo udaje pewnego siebie przed ludźmi, albo udaje wrażliwego przy kobiecie.

Gość gość
Taka jest niestety przykra prawda :(

Gość gość
Pewność siebie można sobie wypracować, więc o co te jęki? Nawet kompletnie aspołeczna osoba, znająca swoją wartość może mieć niezachwianą pewność siebie, ale tego nie uzależnia się od powodzenia.

Gość gość
Kobiety maja cos z masochistek wola wybrac kogos przez kogo beda coerpialy niz kogos z kim bedzie im dobrze

Gość gość
Nie można wypracować pewności siebie, można udawać i grać pewność siebie, ale nigdy nie osiągnie się tego co tępi bad boye, na których lecą kobiety, ponieważ oni mają naturalnie niską wrażliwość receptorową na konkretne neurotransmitery i to jest w stanie zmienić tylko liza konkretnych obszarów mózgu, lub silna framakologia. W skrajnej sytuacji pewność siebie "wypracowana" zawiedzie i odezwie się prawdziwa, naturalna reakcja dla danego osobika. Ci sami faceci z racji niskiej wrażliwości receptorowej poszukują silniejszych doznań, więc będą złymi partnerami, ale kobiety mają to w doopie i gardzą facetami o wysokiej wrażliwości receptorowej z podziwem patrząc, jak tępy ekstrawertyk, bad boy, gasi ich jednym wulgarnym równoważnikiem zdania, lub doprowadza wrażliwy układ nerwowy do trzęsawki groźbą wp*dolu.

Gość gość
No cóż, scheda ewolucyjna, jak dla mnie średnio adekwatna do obecnych czasów, bo dzisiaj taki bad boy to nierzadko dureń, który owszem umie przywalić, ale ani wielkiej kasy ani prestiżu nie zdobędzie, bo jest na to po prostu za głupi. Taki typowy drechol "król osiedla" może w zamierzchłych czasach był kimś, a w dzisiejszych już niekoniecznie. Tyle że ludzie stający na jego drodze się boją od niego oberwać (dlatego wolą go unikać), ale mają go za zero - oczywiście poza durnymi laskami i kolesiami jego pokroju dla których faktycznie jest kimś.

Gość gość
gość dziś Chyba nie wiecie, co to pewność siebie w takim razie. Wystarczy odpowiednie podejście. A co do mitycznych ekstrawertyków, to normalny człowiek jest w stanie zgasić KAŻDEGO odrobiną sarkazmu, zwłaszcza, jeśli ten ktoś jest od niego głupszy. Tymczasem skończcie te jęki, bo to to już nawet politowania nie wzbudza, kreowanie się na wieczną ofiarę jest słabe, bo normalny człowiek szuka przyczyny w sobie i przestaje się idealizować, jak wy to robicie. Wystarczy trochę uśmiechu i innego podejścia do świata i od razu jest się inaczej odbieranym. Niby tacy inteligentni, a nie wiedzą, że jak się chodzi wiecznie skwaszonym, to ludzie inaczej nas nie będą odbierać i nie zachęcamy. Ale cóż, to standardowy schemat: żadna mnie nie chce => to nie moja wina, poszukam winy w nich => frustracja, mizoginia => ooo! wejdę na babskie forum i powyzywam, to mi ulży.

Gość gość
20:30 Właśnie takiego durnia pragnie każda kobieta, ponieważ kobiety to stworzenia ewolucyjnie zacofane z racji tej, że do wystąpienia ewolucji jest niezbędna konkretna aktywność, a mózg kobiety przez tysiąclecia żadnej aktywności nie posiadał i pozostał na etapie epoki kamienia. Teraz mamy idiotyczną sytuację, bo kobiety rozmnażają się z takimi prymitywami, utrudniając spokojnym ludziom, którzy do czegoś dążą życie. Tacy prymitywi są gloryfikowani przez rząd, przez kobiety. Mają żółte papiery, 500+, w więzieniach klawe życie, roochają najwięcej z racji idiotyzmu kobiet, a to jeszcze utwierdza ich w przekonaniu, że są super. Potem kobieta twierdzi, że na takich nie leci, na podstawie tego, że wzięła sobie spokojnego faceta, jako któregoś z kolei po jednym lub ch*j wie ilu związkach z takimi prymitywami. Ja przeczytałem przykładowo ze 300 książek i mam w mózgu wiedzę akademicką, ale kobiecie bardziej zaimponuje idiota, który książki nie przeczytał ani jednej, mózg ma pusty, ale mój mózg może rozwalić o krawężnik, uderzając mnie pięścią. Zawsze, dla każdej kobiety facet jak ja, czyli wrażliwy i wykształcony (mam wykształcenie) będzie zerem w porównaniu z niewrażliwym tępakiem i będzie uzasadniać, że on jest z jakiegoś powodu lepszy ode mnie, powody znajdzie na siłę, mimo, że jego zachowanie będzie przejawiało kompletne zdemoralizowanie.

Gość gość
gość dziś Najlepsze jest to, że tacy kolesie są z***biści dla autora wątku, bo to widać, chciałby być jak oni, inaczej nie pisałby tyle o tych swoich chłopaczkach.

Gość gość
wystarczy popatrzec na jakich leca baby a leca na dupkow i chamow.

Gość gość
a co mnie może ciągnąć do bezmózga bo nie wiem,jak mnie rzadko ciągnie do mózga to do bezmózga jeszcze trudniej,najlepiej się wypośrodkujcie

Gość gość
20:40 Tak zawsze jesteśmy źli, skwaszeni, mizoginami i to my powinniśmy coś w sobie zmienić, a nie facet, który ma np. dwa wyroki alimentacyjne, wyroki za pobicia, wymuszenia, kradzieże, jest po zawodówce, albo uniwersytecie podhalańskim. Tacy nigdy nie usłyszą od kobiet, że mają ze sobą jakiś problem. To wrażliwi faceci powinni dostosować się do umasowionych tępych ekstrawertyków, rzucić książki w kąt i przekrzykiwać się z tępymi dresami w klubach, bo inaczej nie ma szans na kobietę. Kryminaliści, roochacze itd. to przy nas świętoszki i nie muszą się naprawiać, dlatego zaliczają po kilkaset kobiet, płodząc kolejnych dresów, którzy będą po podstawówce, a rozwalą łeb jakiemuś doktorowi habilitowanemu, bo przeszedł obok nich na ulicy.

Gość gość
Jasne że sporo kobiet leci na takich idiotów, ale na pewno nie można powiedzieć, że wszystkie bez wyjątku. Chyba że założysz że każda która na takie społeczne ścierwo nie leci nie jest kobietą, na przykład ja. :)

Gość gość
gość dziś Faceta z takimi poglądami nie da się polubić, nie wzbudziłbyś niczyjej sympatii. Jak ktoś gardzi połową populacji, to ja się nie dziwię, że otrzymuje dokładnie te same emocje w zamian. Swoją drogą, czy twoja mama zna Twoją opinię? Jest dumna? Do tego jesteś przemądrzały. Zamiast narzekać na brak powodzenia u gorszego gatunku człowieka, jak sam przyznajesz, może lepiej byłoby zająć się czymś pożytecznym? Krew byś oddał? Praca naukowa? Doktorat? Jak chcesz rżnąć, to kup sobie dmuchaną lalkę i nie musisz nawet podchodzić do kobiet, w czym problem? Pomijam, że ewolucyjnie wszyscy jesteście śmiesznymi *****czami, więc kogo ty czarujesz?

Gość gość
O rany autorze pogodz sie z tym, ze TAK WOLA TAKICH, A TY PRZEZ TO UMRZESZ BEZPOTOMNIE i przestan jeczec. Ja sie pogodzilem - trudno osobniki slabe na ciele i umysle wymieraja bezpotomnie jak to mowil Darwin.

Gość gość
wypośrodkowanie to jest bezmyślne łażenie za stadem baranów i upodabnianie się do nich,to ma być indywidualista wrażliwy i nietchórzliwy

Gość gość
20:51 Jasne. Nie wszystkie. 0,1% kobiet z gruczolakami nadnerczy, lub guzami mózgu może nie leci. Reszta leci i nawet nie zdają sobie z tego sprawy, albo myślą, że jak wreszcie związały się ze spokojnym frajerem, jako którymś z kolei to już są inne od pozostałych, o przeszłości nie wspominają. Wiele kobiet ma właśnie też takich typowych drecholi za partnerów życiowych, albo facetów, którzy tylko troszkę, ledwie się od takich różnią, a gadają o nich jak o bóstwach i jacy to oni "mądrzy" nie są, a to dlatego, że są zaślepione.

Gość gość
20:52 Nie obchodzi mnie, czy umrę bezpotomnie i czy kobiety zwracają na mnie uwagę. Obchodzi mnie, że nie można pójść nigdzie, gdzie nie byłoby dresiarstwa i patoli, że roi się od nich na ulicy, a to wynik wyborów kobiet i rozmnażania się z konkretnymi osobnikami. To już jest plaga. Im mniejsza wrażliwość emocjonalna tym bardziej imponuje to kobietom, a najbardziej imponują kobietom psychopaci, którzy fizjologicznie mają silny deficyt lęku i strachu.

Gość gość
20;59 nie mogło byc inaczej skoro większość bab to kretynki

Gość gość
20:59 widocznie takich osobnikow faworyzuje matka natura.

Gość gość
I oczywiście muszę koegzystować z takimi debilami, a chcę mieć po prostu spokój. Nie da się. Zawsze w końcu się na takich natrafi, bo kobiety napłodziły ich tabuny i płodzą coraz więcej, prymitywizm się szerzy i taki debil zawsze zapłodni przynajmniej jedną kobietę. Potem muszę się męczyć i żyć wśród ludzi, którzy powinni być pozamykani w rezerwatach. Spokojny, wrażliwy facet to dla kobiet śmieć i tacy się nie rozmnażają, panuje coraz większy debilizm i niedługo nawet nie będzie z kim pogadać. Na pewno średnio statystyczny dres zalicza tyle kobiet co dziesięciu doktorów.

Gość gość
gość dziś Taki oczytany chłopiec, a czytać ze zrozumieniem nie potrafi :D Tak, jesteście mizoginami, inaczej nie gardzilibyście kimkolwiek. Normalny człowiek zastanowiłby się, dlaczego odpycha do siebie ludzi, ale wygodnie jest zrzucić to na cały świat. Jesteś taki zaślepiony, że widzisz tylko czerń i biel, nic po środku: albo cudowny, inteligentny, zamknięty w domu, troskliwy miś introwertyk, albo bezmózgi ekstrawertyk z wyrokiem, alimentami i czym tam jeszcze nie wymyślisz. I nie macie się sierotki drogie dostosować do ekstrawertyków, tylko do k***y nędzy mieć bardziej pozytywne podejście do tego świata i samych siebie, przede wszystkim. Ale co ja będę tłumaczyć gościowi, który już nie widzi innego sposobu na życie, niż wieczne narzekanie na wszystko i wszystkich dookoła, bo ekstrawertycy, bo kobiety, bo dziś padał deszcz, bo nie miałem mleka w lodówce. Ludzie mają problemy, a takie śmieszne chłystki myślą, że są pępkiem świata i są tacy wielce pokrzywdzeni i nic do nich nie dociera, bo nie. Ludzie drodzy! Opanujcie się! Uważasz się za geniusza, a jesteś śmieszny, bo żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, gdzie panują same skrajności.

Gość gość
21:04 bycie skrajnym i ciaglym optymista tez jest zaburzeniem. :P

Gość gość
No cóż może mam guza mózgu bądź gruczolaka, może nie mam płci, ale poważnie zniechęcają mnie takie typy jak opisałeś. Mam wręcz alergię na prostactwo i chamstwo, Ok, miałam w swoim życiu etap że takie badziewie mnie na swój sposób fascynowało, już wtedy miałam świadomość że to głupie i siłą własnego rozumu zwalczyłam to, oczywiście negatywne doświadczenia też zrobiły swoje. I nie mam schedy w postaci bachorka dresika. Co to to nie. :) Jestem też o tyle ciekawym przypadkiem, że nie chcę mieć potomstwa, ale gdybym już miała wybrać jakiegoś samca na buhaja rozpłodowego, to nie wzięłabym do spełnienia tej funkcji ani zahukanego wrażliwca choćby miał IQ 150 ani tępego wyprawnego z emocji drechola a inteligentnego, atrakcyjnego fizycznie, zdrowego faceta, z wysokim (ale nie rozbuchanym) poczuciem własnej wartości, umiarkowanie ekstrawertycznego. Dodam że sama jestem introwertyczką ze skłonnością do alienowania się i zamknięcia w sobie, wiem jak cholernie te cechy utrudniają życie - toteż nie chcę tych cech w żaden sposób powielać.

Gość gość
gość dziś To ja nie wiem, gdzie ty mieszkasz, że wszędzie napotykasz dresiarzy. W operze i bibliotece też ich spotykasz? Jakimś magicznym sposobem idąc ulicą, w większości spotykam normalnie wyglądających ludzi, a nie mieszkam w specjalnie dużym mieście, czary jakieś! Dla przykładu w szkole średniej, widziałam takich kilku, na kilkuset uczniów. Sądzę, że jak człowiek bardzo chce coś zobaczyć, to widzi to na każdym kroku.

Gość gość
21:09 to jak nie chcesz ich powielac to nie mozesz sie rozmnazac. :)

Gość gość
gość dziś Widzę, że nijak do Ciebie nie przemówię, skoro interpretujesz wszystko do swojej teorii. Rozumiesz znaczenie słowa "trochę", czy mam Ci wytłumaczyć? Tymczasem miłego gnicia życzę.