Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszaleję zwariuję nie chcę dłużej żyć

Polecane posty

Gość gość
To juz nie mozna ponarzekac? Kazdy musi byc przymusowo szczesliwy nawet kiedy cierpi? Facet tez czlowiek, tez ma uczucia, a taka jedza napisze, ze "jeczy jak baba" :o To, ze ktos inny jest smiertelnie chory, to nie znaczy ze mozesz ignorowac bol zeba, "bo on ma gorzej". Tu jest podobnie.

Gość gość
12:31 - Albo analogicznie,że nie może narzekać na sytuację(płace itd,itp) w Polsce,bo w Somalii umierają z głodu.Wartość logiczna takiego zdania równa się 0 . Wielu z tych,którzy tutaj śmieją się z moich problemów,nie chciałoby się znaleźć w mojej sytuacji. Matka chleje,siostra jest w**********a itd. Zresztą nie zamierzam się rozpisywać dłużej nt mojej sytuacji,bo wielu z kafeteryjnych idiotów i tak jej nie zrozumie. A Tobie,dziękuję za wsparcie.

Gość gość
Nie przejmuj się,jakoś to będzie.

Gość gość
Nie ma za co :) Wiem z doswiadczenia, ze pisanie i bycie zrozumianym pomaga. Jestem wlasciwie w analogicznej sytuacji, tylko ze zdazylam przerobic te emocje, znam siebie lepiej niz kilka lat temu i juz tak nie boli - podobnie jak gosc wczoraj , a skoro jest nas juz dwoch to mysle, ze i Ty sobie z tym poradzisz :) Z matka utrzymujesz kontakt, jesli mozna zapytac?

Gość gość
Tak ,utrzymuję,ze względu na ojca.

Gość gość
Kurcze, to ciezka sytuacja. Takie osoby zawsze sa toksyczne i cale otoczenie to odczuwa, szczegolnie osoby wrazliwe, jak Ty.

Gość gość
Kiedyś się szkłem pociąłem .

Gość gość
Nie rozpłacz się lalusiu.

Gość gość
s********j