Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest dziwne?Klientka przestała do mnie przychodzić bo

Polecane posty

Gość gość

jej syn pracował dla Sb a ja i moja rodzina zawsze byliśmy prawymi ludźmi i nigdy nie POpieraliśmy żadnych wywrotowców. Nie traktowałam jej zarobkowo, służyłam czasem autem, w razie konieczności gotowością zrobienia zakupów i wniesienia po schodach do mieszkania. A ta i tak obrobiła mi dupę i odwróciła się ode mnie. Nie gniewam się bo wiem, że mentalność tych ludzi jest upośledzona. Lubię ją na swój sposób. Czy to dziwne?

Gość gość
Powiedziała, ze przeze mnie syn się na nią obraził i nie chce juz jej palcowac, chyba,ze ona do mnie więcej nie przyjdzie, syn ma 38lat i totalnie rządzi matkom

Gość gość
Czy to jest dziwne? Pytam, bo dla większości ludzi istnieje tylko białe i czarne. Ludzie jak ona patrzą na świat przez pryzmat nominałów na banknotach. Tymczasem dla mnie, te nominały są wyłącznie efektem ubocznym interesujących mnie działań. Dla niej te nominały są celem życia Dla mnie celem życia jest wolność i sprawiedliwość, która mi ją gwarantuje. Ona gdziekolwiek się pojawia, częstuje wszystkich kopertami pełnymi banknotów o atrakcyjnych nominałach. Ja używam ciekawych argumentów i skłaniam do myślenia.

Gość gość
A ty jesteś niedouczonym baranem. :D Pasujecie do siebie.

Gość gość
23:20 słabe Tak słabe, że żal czytać. Jej syn jest już emerytem a ona sama toi już jedną nogą nad własnym grobem.

Gość gość
Komuchy Pełowcy Kodowcy -przynoszą nam wstyd przed całym światem! Najlepiej wyłapać zamknąć zakuć w kajdany i niech drogi budują!

Gość gość
DOKŁADNIE!

Gość gość
Tyle ile Pis zrobił dla Polski i Polaków to żadna partia w życiu nigdy nie zrobiła ! A to dopiero początek! To cud taki jak ten, że Królem Polski został Jezus Chrystus! Platforma nigdy nie chciała się na to zgodzić! Dziwne nie?

Gość gość
Platfusy zabrały dzieciom prawdziwą historię ze szkół! Zniszczyły ten kraj! Zasługują na karę! Kod to też platfusy! Komuchy to dziadki peowców i pradziadki kodowców. Mogą sobie wymyślać różne nazwy My i tak wiemy że to potomkowie SBecji Ubecji