Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postrzegacie wegetarian?

Polecane posty

Gość gość
Wegeterianie wogole mnie nie obchodza.. Ich sprawa co jedza. Smiesza mnie weganie :P O wiele bardziej negatywnie dzialaja na mnie ludzie, ktorzy jedza psy..

Gość gość
dowiedzcie się co to jest karnizm :-( wtedy może choć odrobinę otworzą wam się oczy i zrozumiecie dlaczego niektórzy nie jedzą zwierząt :-(

Gość gość
We ge ta ria nie to są hipokryci.

Gość gość
miałam kiedyś taką znajomą w pracy która deklarowała że jest wegetarianką. Raz widziałam jak kupiła kanapke z wędliną, którą z tej kanapki wyjęła i wyrzucila do kosza. To ma być wegetarianizm? Już lepiej jak ktoś by sie pożywił tą wędliną, a tak to zwierze zgineło po to żeby lądowało w koszu bo nie było kanapki z serem. Swoją drogą sery żółte tam gdzie jest podpuszczka nie mogą vbyć wegetariańskie. Zobaczcie z czego jest robiona podpuszczka do waszych "wegetariańskich" serów żółtych :O

Gość Tumblr Girl
Nic do nich nie mam póki ich wegetarianizm nie zmienia się w obsesję czyli ich chore protesty i wymuszanie na innych by byli tacy sami. Dodam, że wegetarianizm dla mnie jest bez sensu bo i tak nie pomogą tym zwierzętom, a czy jest zdrowszy? Nie sądzę. Ja jestem osobą, która ****ardzo dużo mięsa, uwielbiam je i nie zamierzam z niego rezygnować. Według mnie niech każdy je sobie co chce, to co kto lubi to każdego indywidualna sprawa.

Gość gość
Akurat mylisz się bo większość badań potwierdza że dieta bezmięsna jest zdrowsza. Naukowo potwierdzono że spożywanie mięsa jest połączone z takimi chorobami jak cukrzyca, miażdżyca, choroby serca, nadciśnienie, zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Wege/tarianie to hi po kry ci. Weganie to nadludzie.