Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachować? Spotkać się czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Umówiłam się z chłopakiem jakiś czas temu na spotkanie. Wszystko było cacy, oboje sie cieszylismy itd ale termin zaczal się zbliżać wielkimi krokami, a on od kilku dni mnie olewa, focha się o byle p*****ly i do tego zaczął być oschly. Nie wiem czy to taki przejściowy okres czy poważnie chce mnie zniechęcić. Próbowałam z nim rozmawiać to wszystko było okey, przez chwilę, a zaraz powrót do punktu wyjścia. Nie wiem.jak się zachować, jechać czy odwołać, bo w sumie nie chciałabym zmarnowac 5h w jedną stronę i siedzieć sama na dworcu bo jemu się odwidzi..

Gość mechanik567
wydaje sie, tez miałem taką sytuację ponad 3 lata temu że jej sie odechciewało ale ja bardzo chciałem spotkac i sie spotkalismy i było całkiem nieźle, potem nie wyszło ale juz dłuzszy czas po spotkaniu w całości z jej winy ale to nie istotne tu, spotkaj sie :)) ja polecam sie spotkać jednak

Gość gość
Jechać 5 godzin do jakiegoś z***a?! Chyba zartujesz

Gość gość
Jechać i przekonać się, jak to wszystko wygląda.

Nie jedź. I w ogóle to dlaczego Ty musisz do niego jechać skoro to on stwarza problemy? Chce się spotkać to niech przyjedzie.

Gość gość
Już księżniczki się zleciały i "doradzają".

Najlepiej to odpuść sobie tą znajomość. Koleś ma jakieś problemy. Szkoda nerwów na takiego.

Gość gość
Widzieliśmy się już pare razy w połowie trasy, zeby bylo na neutralnym gruncie i nie było takich problemów, teraz zaprosił mnie do siebie, żeby posiedzieć przy herbacie i się lepiej poznać, no ale rzeczywiście takie zachowanie jak teraz zniechęca.. może powinnam odpuścić ale trochę szkoda bośmy się dogadywali :/

Autorko, Nigdy nie jechałabym 5 h do faceta, który jest dla mnie oschły, niemiły i sprawia wrażenie jakby nie chciał mnie widzieć. Jeśli będzie mu zależało aby cię zobaczyć, sam upomni się o spotkanie i będzie chciał przyjechać do ciebie.

Gość gość
Temat zamknięty:D sam odwołał spotkanie bo coś mu "wypadło". Czy serio czy nie, czuje się trochę zawiedziona, ale po ostatnich dniach można było się tego spodziewać:P

Gość gość
,,wypadla" my pewnie jakas Inna laska, ktora juz ma na oku :D nie zawracalabym sobie glowy takim zmiennym kolesiem, nie bed powodu stal sie oschly, moze bylas tylko jedna z opcji. Jesli nie bedzie mu wychodzilo z innymi to zapewne jeszcze sie odezwie do Ciebie I znowu bedzie mily. Wtedy Ty powinnas byc oschla, dac do zrozumienia ze nic dla Ciebie nie znaczy I olac go ;). Niektorzy faceci sa cwani I chca miec otwarte furtki u innych w razie czego. Nie daj sie I poszukaj takiego ktory bedzie na prawde Toba zainteresowany :). Jeszcze na Twoim miejscu bym odpisala mu milo ,,nie szkodzi,moze to lepiej mi tez sie plany zmienily". Pomysli, ze masz go gdzies I prawidlowo ;)