Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba mam borderline, jak sobie pomoc

Polecane posty

Gość gość

z poczatku myslalam, ze to depresja, ale nabieram przekonania, ze jednak to borderline...chodze na terapie, nie widze poki co wielkich rezultatow. Mam nieprzewidziane nastroje, meczy mnie to, ze raz dobrze, raz zle, najpierw kogos idealizuje, potem sie zloszcze, potrafie na przemian czuc radosc, potem zlosc, apatie, wyczerpuje mnie to i mam ochote w ogole nie patrzec na ludzi, potem ich potrzebuje, boje sie odrzucenia, ale chyba sama je prowokuje... Czytalam, ze osoby z borderline czesto uprawiaja przygodny seks, ale tak nie jest w moim przypadku... nawet nie bylam w zwiazku. Mialam paru "przyjaciol", ktorzy chyba czuli do mnie cos wiecej, ale ja do zwiazku nie dopuszczalam, a jesli mialoby do czegos dojsc, to mowilam sobie "to bylby tylko seks, nic wiecej", "i tak mnie odrzuci jak pozna mnie naprawde"... rozne zachowania autoagresywne, czuje sie samotna i odrzucona, nie umiem siebie okreslic, zmieniaja mi sie przekonania, jeden wielki chaos.. :(

Mam to samo. co chwilę wszystko się zmienia. nie chodzę na terapię nawet bo moje życie to jedno wielkie gowno