Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany22

Dziewczyna poznana przez internet, wątpliwości

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - tak, odległość rzeczywiście była duża ale jeśli dwoje ludzi fajnie się dogaduje ze sobą na wszystkie tematy, tęskni i pada wiele ciepłych słów- jaka to przeszkoda?! Polska to nie jest duży kraj, żeby nie można było się spotkać "w połowie drogi". Faceci- bądźcie zdecydowani i nie róbcie nam niepotrzebnych nadziei!

Gość gość
gość dziś - tak, odległość rzeczywiście była duża ale jeśli dwoje ludzi fajnie się dogaduje ze sobą na wszystkie tematy, tęskni i pada wiele ciepłych słów- jaka to przeszkoda?! Polska to nie jest duży kraj, żeby nie można było się spotkać "w połowie drogi". Faceci- bądźcie zdecydowani i nie róbcie nam niepotrzebnych nadziei!

Gość gość
a co za róznica z jakiego powodu jest grubsza?

Gość gość
głupole z was,koleś ma słuszne obawy,bo jęsli gruba go nie podnieca to nie chce niepotrzebnie zawracać głowy pannie? bo ona sama by się załamała jakby mu nie stawał nie? więc koles musi ocenić sytuację,jeśli jest gruba a bardzo się zakocha to chętnie schudnie,a jeśli jest leniwa to roztyje się jeszcze dwukrotnie jak się ożenisz, więc musisz wybadać charakterek,jak tarczyca to już sam oceń ile jesteś w stanie wytrzymać ,oczywiście dla miłości nie ma granic ,a może są ?

Gość niezdecydowany22
gość wczoraj x Coś w tym jest co napisałeś, może tylko zbyt dosadnie. Sex to też element związku. Co z ludźmi którzy związali się ze średnio atrakcyjnymi osobami twierdząc że charakter jest najważniejszy? Powiecie że czyjaś inteligencja was podnieca? Proszę was. Oczywiście nie mówię że patrzę tylko pod tym kątem, lecz chciałem też zauważyć że w życiu nie wszystko jest białe lub czarne

Gość gość
Wygląd jest bardzo ważny. Jeżeli chłopakowi nie pasuje dziewczyna pod tym względem, to nic z tego nie będzie.

Gość gość
Mnie akurat inteligencja bardzo podnieca :-)

Gość gość
Mnie też podnieca, pod warunkiem, że ma długie, zgrabne nogi i duży biust :)

Gość gość
Jeśli sam jesteś przystojny to sobie wymagaj :-)

Gość gość
Jestem. I "wymagam" normalnych cech u kobiety: inteligencji, ale i urody, zgrabnej sylwetki, dużego biustu. Kobieta ma być kobieca, a nie jakiś wieszak albo z drugiej strony grubas.