Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się bardziej opłaca kupić za 300 tys małe mieszkanie czy duży dom na wsi

Polecane posty

Gość gość

Bo planuje wyprowadzke co lepsze wyprowadzić się z miasta i kupić dom czy zostać w mieście i kupić za tą samą cenę małe dwupokojowe mieszkanie ps mieszkam od urodzenia w Rzeszowie

Gość gość
Co myślicie co się bardziej opłaca (jakbym się wyprowadziła na wieś to nie na zad***e tylko na wieś blisko głównej drogi conajmniej 20 km od granic Rzeszowa czyli około 30 km od centrum Rzeszowa

Gość gość
Tylko miasto. Zawsze mozna ewentualnie sprzedać czy wynająć a dom na wsi cieżko z jednym i drugim. Jedyny plus ze "ludzie widza" hahah

Gość gość
w Polsce mieszkanie łatwiej sprzedać niż dom a jak będziesz pracować w Rzeszowie to dojazdy ze wsi cię wykończą kup sobie lepiej mieszkanie

Gość gość
Przeciętny dom na wsi koło dużego miasta to: duży pokój na dole i mały pokój kuchnia ubikacja a często łazienka i spiżarka a do góry min. 3 pokoje i łazienka. Strych piwnica. Podwórko. To wszystko albo dwa pokoje w blokach :) to jakby wybrać między hamburgerem z kosza a daniem z dobrej knajpy. Ale co kto lubi. Niektorzy wolą hamburgera z kosza bo kontener jest bliżej ich domu a do knajpy trzeba pare km dojechać.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Ps a nie lepiej kupić mieszkanie w Namysłowie?

ja wracam do mojego rodzinnego miasta....kupuję mieszkanie przy górnej i zbożej. Osiedle jest ładne, mieszkania rozkładowe i tak na prawdę w różnych wielkościach. spokojnie można kupić! także ja jestem zadowolona bardzo z zakupu!