Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona się wam podoba?

Polecane posty

rzecz gustu brzydka nie jest co to znaczy fajna a czy nudna to bym musia na zywo sie spotkac i porozmawiać z nia

Gość gość
Nie podoba, już 10 raz wklejasz to samo zdjęcie.

Gość gość
Może być :P

Gość Josh
Koledzy zazdroszczą. Jest ładna. Nie jakaś tam modelka która była może ładna zanim makijaż zniszczł urodę, tak że bez makeupu niejedna wygląda jak (nie)blady topielec. Twoja ?koleżanka? ma nieco za mocno pomalowane oczy. Fryzura taka zwyczajna a mogłaby może podpiąć (z tyłu nieco jak Japonki) acz nie wiem czy by było jej do twarzy. I w tym sęk. Co komu do tego. Tobie się podoba.

Gość Josh
Mógłbym powiedzieć: może być. Ale tak jak pisałem, to nie istotne. A nudni są ludzi których trzeba ciągle zabawiać (czymś nie nudnym) i być ładnym by kogoś lubili. Minimum 50% życia to nuda. Co to za przyjaciel gdy nie potrafi się z nikim ponudzić? Żaden. Nie wiem jaka jest panna na zdjęciu, ale wiem że ktoś kto ma pretensje do urody i tego że ktoś nie ma np. gadanego, to ten ktoś jest nie warty cudzego czasu. No może poza próbą naprostowania etyki takiego delikwenta.

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na minusowe oceny. Na kafe trafiają się buraki.

Gość Marian Bońka
banda kretynów na czele z autorem prowokatorem! to jest aktorka Felicity Jones 🖐️

Gość gość
wiedziałem że to ktoś publiczny. ma fajna, niewinną buźkę. lubię kobiety z taka grzywka, ogolnie ładna kobieta ale wolałbym żeby się nie rozbierala

Gość gość
za bardzo próbuje i mejkapu za dużo, ogólnie przeciętna czyli dobrze

Gość gość
masz zpedalonych kolegow :-D :-P

Gość gość
Muun faktycznie podobne, dlatego jak zobaczyłem to od razu wiedziałem że to aktorka, a skąd mi utkwiła? Na jesieni Inferno grali i ona partnerowała tam Hanksowi. A tak by the way to kompletnie nie rozumiem tego typu tematów. Ostatnio na siłe ktoś wrzucał foty nowej Sarah Connor z podobnymi zapytaniami.