Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dowalić...gejowi

Polecane posty

Gość gość

Może to dziwnie zabrzmi, ale...chcę dowalić gejowi. W życiu, w realu - nie na wirtualu. Tylko nie wiem jak i co mogę zrobić żeby mu ludzie nie dali żyć...? i co byłoby zgodne z prawem kk, tak żeby mnie nie zgłosił na policję..to małe miasteczko. Mogę poświęcić czas i pieniądze, byle tylko się doigrał ciul as bo się dorobił..

Gość gość
Ogarnij trochę zielonego towaru a chętni sami się znajdą. :D

Gość gość
tzn.?? chętni na co..?

Gość gość
Tego powiedzieć ci nie mogę. :P Nie na każdego działa kasa i czasem trzeba improwizować aby coś osiągnąć.

Gość gość
Chyba nie zrozumiałeś/łaś. Nie chodzi mi o to by kogoś wynajmować żeby mu "dowalił" ;-) ale o to że środki do realizacji 'celu' nie grają dla mnie roli. Pytam o pomysły. Jak można ew. komuś takiemu życie 'umilić', gdy się ukrywa i nikt teoretycznie o nim nie wie, a żyje w małym miasteczku/na wsi. Do tego, ujawniając się przede mną był bardzo niemiły dla mnie.

Gość gość
Tutaj wystarczy jakaś laska. :P One strasznie lubią plotkować i myślę że po tygodniu już cała wieś będzie wiedzieć o nim.

Gość gość
Aha ^^ jakieś inne pomysły? może ktoś inny jeszcze jakiś pomysł ma

Gość gość
Idź z tymi pytaniami na forum dla żałosnych idiotów, o ile jest takie. Nie bruźdź tu swoim syfem.

Gość gość
a co, też do takich jak w powyzszym opisie nalezysz??

Gość gość
Chcę się odegrac żeby nie chodził dalej z podniesioną do góry głową. ps. zeby byla jasnosc to gejem też jestem, ale innym jak tamten..d**ek. Nie wysmiewam nikogo i nie robie sobie z nikogo jaj, niezaleznie jakie osoby spotykam w zyciu, kazdego traktuje rowno, nikogo z góry. Nie toleruje jednak zupelnie nie powaznego i chamskiego traktowania mnie bez ogrudek (zwłaszcza ze na to nie zasluzylem), a tak zostalem potraktowany w trakcie naszej bylej krotkiej znajomosci. Ten koleś nie chciał mnie znać bo uwazal ze "robie" problemy, a mu chodzilo tylko o jedno..w kazdym razie wciaz mieszkamy pare kilometrow od siebie, bo to jeden rejon. Chce zeby zalowal ze jest gejem, jak najmocniej.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Dlaczego chcesz mu dowalic co on ci zrobił? Takiego owszem gej gejowi nie równy jedni są fajni jedni nie więc dlatego pytam co on ci zrobił?

Gość gość
Czyli odtrącony gej szuka zemsty na geju, nom opera mydlana na miare XXI wieku. Dobra dam ci radę, kup mu kwiaty i biegaj za nim cały dzień po tej waszej wsi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Aha był dla ciebie niemiły jak się ujawnił niedoczytałem wcześniej ja też jestem pedałem i wolę facetów ale gdyby inny gej tzn pedał mnie by obraził lżył by ze mnie by mnie obrazał był by niemiły to też bym "dowalił" bo jak ktoś jest dla mnie miły to jest dobrze a jak niemiły to nie albo daj sobie spokój po co tracić czas albo wystarczy dać z laczka czyli przypi/erdolić