Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona96

Niespodziewane erekcje lubego...To normalne ?

Polecane posty

Gość Ona96

Cześć wszystkim;-) od paru miesięcy spotykam się z 25 letnim mężczyzną. Jeszcze nie zaczęliśmy współżyć, ale jest pewna rzecz która mnie zastanawia... Mianowicie on dostaje często dostaje erekcji w sytuacjach gdzie nie ma nawet mocnego bodźca. Przykład: przytulamy się, całujemy lub nawet gdy po prostu spoglądamy sobie głęboko w oczy lub czasem gdy rozmawiamy na Skype. Rozmawialiśmy już raz na ten temat i on tłumaczył to tym że bardzo mu się podobam, że bardzo by chciał już pójść krok dalej itd. Nie jestem na tyle doświadczona i żaden poprzedni partner nie miał takiej "przypadłości". Czy Wasi faceci też tak mają ? Czy to normalne ? Z góry dzięki za odpowiedzi ;-)

Gość gość
myślę, że normalne, szczególnie jeśli facet jest mało doświadczony. Mój ma tak, że na samą myśl, że za chwilę mnie przytuli (tylko przytuli na pożegnanie), już ma erekcję. Więc jeśli działasz na niego, to normalne. Dopiero osoby w starszym wieku, z większym doświadczeniem, umieją to jakoś opanować

facet jest młody, hormony buzują i nie ma w tym nic dziwnego. najbardziej chyba dziwne jest w tym wszystkim twoje zdziwienie ;)

Gość gość
Mój tak ma od samego początku, a jesteśmy razem już 4 lata :) I w sumie bardzo mi się to podoba, bo przynajmniej wiem że go kręcę.

Gość gość
teraz pyta taka czy to normalne, wyjdzie za niego za mąż i za kilka lat będzie karmiła go cynkiem, magnezem i selenem, i żaliła się w internecie, że jej mąż "jest ciągle zmęczony".

Gość gość
ludzie bez spiny...przecież laska napisała że nie jest doświadczona, idąc tym tokiem zdziwienie jest uzasadnione :P :P :P