Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpt Krzysztof Widmowski

Art Deco, pijany płaczko z Bałut, wracaj już z F23 na F8. Naprawili ;)

Polecane posty

Szkoda :( że z tego kibla :O dowiaduję się, że Gwiazdorek jest już dumnym tatą. :) Moje gratulacje :D i dla Twojej ukochanej żony również :)

gość dziś "...Co nie przeszkadza debilowi nadal uwazac, ze tyra tu bezlitośnie" x A niech sobie uważa. Zajmij się swoimi sprawami, co ciebie On obchodzi. Włączasz się do akcji i pokazujesz na co ciebie stać. Albo liżesz cukierek przez szybę :O i wiecznie stękasz. :O Nikomu nie imponuje takie zachowanie i dlatego jesteś zawsze rozdeptywany. Popatrz na Kuszełe. Psioczy na kogoś? A każdy zaraz podbija, bo nikt jak Ona z kija bat ukręci. :)

Gość gość
Czyli on moze z pomaranczy pisac o wsadzaniu karciciela albo wysmiewac kobiety i to jest cool, a ktos inny nie moze napisac ze jest piertolniety? Ok, tak tez moze byc. Dla ciebie wszystko Nowy :D

Gość gość
Piotrek poczciwina traci sily i mysli sobie ze nie wydole jak dodatkowo ci dwaj dobiorom mu sie do anusa, wiec im cukruje co jest błendem bo jako samotny wendrowiec nawet plywa w tym bajorku. Zmierzam do tego ze niech on tu bendzie bo jest na kim psy wieszac i gdzie on pujdzje biedaczysko.

Gość gość
Pelna zgoda Krzysiek, tylko troche zbyt ostentacyjne bledy.

Gość gość
gość dziś Pelna zgoda Krzysiek, tylko troche zbyt ostentacyjne bledy. X Rzeczywiście, bo popełniać tak oczywiste błędy uwłacza mi. :D A gdzie Twóje polskie znaki ? :P Dodam jeszcze, że bez Piotrka to miejsce nie będzie już stanowiło takiego smrodku pieleszy kafeteryjnych jak z obecnością Piotrka. Ten człowiek pomimo, że krwawi (bo w głębi duszy jest wrażliwcem) jak jest lżony, to jednak z ułańską fantazją podnosi sie i napiera z szabelką na czołgi. Ja nie nie wiem czy nie powinno mu sie znależć jakiejś kobiety, może wdowe jakąś albo rozwódke i będzie szczęśliwy bo ten idealista myśli, że kobiety nie defekują i czeka na tą jedyną a lata lecą.

Gość gość
Przerwa techniczna do 23:09 czasu polish. Piotrek ten wrażliwy stulej uroni łezke z tego powodu. hehe :P

Gość gość
Pedofil produkuje się na o2 :-D

Gość The Anal Thunder
:D

Gość gość
No i po co to wklejasz? :O

Gość Nowy      w      mieście
http:// forum.o2.pl/temat.php?id_p=7186366

gość dziś "...uroni łezke z tego powodu. x Już ja o siebie zadbam Co trudno powiedzieć o ludziach, których właśnie poznałem. Srają gdzie popadnie, jak zwierzęta i wmawiają mi jeszcze że są przegrańcami . Przecież nad nimi to trzeba zapłakać. Jeszcze nie widziałem by to zacne forum okupowane było przez tak wysuszone patyki :( Z otwartym ogniem nie podchodź Naprawdę smutna sprawa:(, a co u was?

Gość Rzecznik  MSW
U nas śledztwo w toku. Jeden z najlepszych agentów służb tajnych, kpt. Krzysztof Widmowski bada podejrzaną sprawę Art Deco, gdzie pewien malarz ze Szczecina miał artystycznie udekorować ściany w łazience, bardzo znanemu, łódzkiemu lekarzowi ortopedlii, który specjalizuje się w wykrywaniu płaskostopia. Sprawa ma jednak podobno drugie dno i tak naprawdę ma uderzyć w prezesa Trybunału Matuzalemowego :classic_cool:

Gość gość
Dureń :p

Gość gość
bo nawet małe dziecko wie że najważniejszy jest Trybunał :classic_cool:

Gość gość
Tak Jest ciemno i karaluchy wyłażą ze swoich dziur :p

Gość sierżant Zbigniew
8Widmo8 dziś Czołem Kapitanie!!!

Gość gość
Fuuj, bleeee :p

Gość gość
Na o2 psioczy na kobiety i piertoli o samcach alfach jako PrinceOfPersia. Totalna demaskacja. x raczej defekacja a nie demaskacja, PoP z F23 to nie jest nasz Krzysiek

Gość gość
Jaki "wasz Krzysiek", pedale? :D

Gość gość
kpt. Krzysztof rozpoczyna akcje dezinformacyjną

Gość gość
gość wczoraj kpt. Krzysztof rozpoczyna akcje dezinformacyjną x a wszystko po to aby sparaliżować Trybunał Matuzalemowy :classic_cool:

Gość gość
Krzyś, tylko bez zbędnych nerwów. Jam Ci nie jest wrogiem ;-)

Ubecki kapitanie ma nowe zadanie. DJ Dobra Dupa. Muszę wiedzieć o niej wszystko. Od tego czy w zimie chodzi w sandałkach, po jakie paluszki lubi, z makiem czy solą.. Rozumiesz, wszystko ubeku pieṛdolony . Wkręca żarówkę, ty musisz wiedzieć, nie tylko, czy robi to sama, tylko ile wat ma sama żarówka ;) x Tak, tak wiem nie najlepszy początek, ale ne mam dziś głowy do pisania. :O

Gość DJ Dobra Dupa
Ale ja jestem ON :classic_cool:

Gość DJ Dobra Dupa
Piotrula, nawet na o2 jak Ci odpisywałem w jednym poście napisałem "Czy się wysypałem? A z czego miałbym się Nowy wysypywać?" Jak wół jest iż to rodzaj męski :D:D:D

Gość gość
Nowy wytrzezwiej :D