Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golenie w miejscu intymnym

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam już dość tego, że po każdym goleniu włosów łonowych wokół penisa jak i na nim wyskakują mi potem pryszcze. Mimo, że od razu po goleniu smaruję się takim "płynem po goleniu" który za przeproszeniem g****o daje. Zawsze golę się najpierw normalnie w stronę którą jest skierowany włos, a potem pod włos żeby było gładko jak pupa niemowlęcia, następnie smaruję się płynem po goleniu i koniec, dodam jeszcze że daję naprawdę mega dużo pianki. Co Ja mam zrobić :x w*****a mnie to już...ogolę się jest ładnie nic nie swędzie nałożę bokserki idę spać wstaję rano i już kur...jego mać czuję jak mnie swędzi..patrzę i wszezie kropki, pryszczyki i zaczerwienienia..jeżeli mi nie pomożecie to po prostu biorę jednorazówkę w łapkę i te wszystkie j****e małe pryszczyki równam ze skórą, chcę mieć gładko i będę mieć gładko choćby nawet miało się polać trochę krwi. Trochę to chore, ale prawdziwe i nie jest to prowokacja tak jak 50% postów na tym forum. Życzę wszystkim spokojnej nocny, pozdrawiam Anonim.

Gość gość
tylko kryptogeje golą w miejscu intymnym ty jesteś facet czy p***a

Gość gość
Gościu nie golić sie ? Idz do pierwszej lepszej dziewczyny i zapytaj czy lubi owlosionego i wtedy wroc do domu i sie ogol bo nogdy nie doznasz tej przyjemnosci kiedy robi ci laska loda wiesz dlaczego ? Bo zadna sliczna zgrabna mloda laseczka 21 wieku nie zrobi ci loda kiedy kur jestes wlochata j****a malpą juz rozumiesz ?

Gość gość
nie zmienia faktu ze powinienes miec tam wlosy tylko mescy faceci maja wlosy na jajach

Gość gość
skoro lubisz 21 letnie idiotki to nic nie poradzę to miej prychole

Gość gość
i najlepiej zamieszkaj z taką, ożeń się to co 2 ,3 dzień będziesz musiał golić krocze :-)

Gość gość
za rzadko się golisz. Zacznij się golić regularnie, a nie "od święta"

Gość gość
Trzeba przycinac żywopłot ale nie na 0 jajka gole na łyso ale wokul tak na ok15 mm

Gość gość
Pedały golą jaja prawdziwy facet ma tam owłosienie

Gość gość
Myślę że pedały to w tym wątku to osoby które interesuję czy inny facet sobie goli czy nie wyzywając o od p**d. Ch#j was obchodzi co inny facet robi ze swoim chu#em. Ja sobie gole bo jest higienicznie i tyle. Polecam Ci nie stosować maszynki tylko trymer. Ja pozbywam się owłosienia z pindola za pomocą Philps Bodygroomza około 100zł . Może nie goli tak dokładnie jak maszynka ale się nie zatniesz, możesz spokojnie pojechać na sucho i nie będziesz miał tyk wkurzających krostek. Ponad to łatwo umyć bo wodoszczelne i pachy sobie można tym w 2 minuty załatwić. Pozdrawiam

Gość gość
Warto zainwestować w depilator ipl. Ja do depilacji intymnej używam Panasonica. Sprawdza się świetnie. Depilacja jest bardzo dokładna, w dodatku użycie depilatora jest bardzo proste i poręczne.

Gość gość
Zgadzam sie ze jednak nieogolonego do buzi bym nie wzięła. Ogolone jajeczka mozna possac polizac mmmm Chyba wiekszosc kobiet woli ogolone.