Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość tta

Szukam normalnej kobiety.

Polecane posty

Gość Gość tta

Witam. Czy istnieje jeszcze jakas normalna kobieta z którą mógłbym stworzyć normalny związek? Byłem w kilku związkach i wszystkie się posypały. Jedna doiła mnie z kasy jak dojdą krowę, inna myślała tylko żeby się pobawić, jeszcze inna by nie wychodziła łóżka. Wszystkie te znajomości nie były nic warte. Każda i tak się sypała wcześniej czy później. Czy istnieje jeszcze jakaś normalna kobieta, która nie myśli tylko o kasie albo jak się tylko zabawić? Chciałbym utworzyć jakiś normalny związek, ale po prostu nie ma z kim.

Gość gość
W jakim jesteś wieku?

Gość gość
...Chciałbym utworzyć jakiś normalny związek... x To załóż SOLIDARNOŚĆ 2017 :P.

Gość hah33
Szukasz normalnej? a w szpitalu psychiatrycznym próbowales? Tam kazda mowi: jestem normalna :D

Gość gość
02:34 Solidarność brzmi gejowsko, ale może to pomysł geja.

Gość gość
Wygląda na to że, ja jestem popieprzony, albo mam jakieś zbyt wygórowane wymagania. Chcę trochę normalności. Albo to ja powinienem się leczyć albo cały świat jest p******y.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Autor na tym forum jest dużo zwykłych normalnych kobiet które nie szukają księcia z bajki ale akurat w tej chwili żadna nie siedzi na forum (może po prostu są w pracy) dlatego odzywaj się częsciej a poznasz taką na pewno.

Gość gość
Raczej już przestałem wierzyć w to że poznam jakąś normalną kobietę. Ten temat to bardziej moje przemyślenia, niż próba szukania jakiegoś związku.

Gość gość
Co dokładnie rozumiesz, poprzez "normalna" ?

Gość gość
Przeczytaj wcześniejsze moje posty. Tam opisałem na jakie zawsze trafiam.

Gość gość
To nadal ogólniki.

Gość gość
Jak kobieta najpierw mówi że ''kocha'', a potem odchodzi bez słowa wyjaśnienia tylko dlatego że znalazła ''bogatszego'', to normalna sytuacja?

Gość gość
Do 14:56 a to ciekawe, bo takimi słowami opisują swoją samotność kobiety i nie rozumiem że nie natrafiłeś jeszcze na taką podobną tobie dziewczne

Gość gość
Miłość chyba nie polega na tym żeby doić kogoś z kasy i nic nie dawać od siebie. Większość to ''rozpieszczone ksiezniczki'' myślace tylko o sobie. Ich uczucie kończy się w chwili wyzerowania konta takiego idioty jak ja. Ich zapewnienia o uczuciu są tyle warte co zeszłoroczny śnieg.

Gość gość
15:24 Miłość nie istnieje, to tylko chemia w mózgu i nic więcej. Zamiast bawić się jak przedszkolaki w związki, lepiej by było gdyby ludzie zajęli się pomocą innym, nawet niewinnym oddawaniem krwi.

Gość gośćJANKA
Autorze, ja moge powiedziec to samo o facetach i co Ty na to ? Mnie byli oklamywali, oszukiwali,okradali, doili z kasy (jak to ujales ), traktowali tez moze jako rezerwe.. Obecnie jestem sama bo normalnego faceta spotkac sie graniczy z cudem..

Ciężko o normalną kobietę do stałego związku... Szczególnie taką panią po 30dziestce. Wszystkie chcą stałego związku stabilności, wierności i miłości, tylko gdzie taką spotkać.??

Gość gość do gość JANKA
Jestem autorem tego tematu. Mi, zawsze było wpajane że to ja mam troszczyć się o kobietę z którą jestem. Nigdy nie zdradzełm, nie oszukiwałem ani nie okradalem żadnej kobiety. Zawsze starałem się żeby było jak najlepiej między nami. O pieniadze tez nie musialy sie martwić bo zawsze sie staralem zeby nigdy nam niczego nie zabraklo. Niestety przez to ze bylem dobry zawsze dostawałem ''baty''. Więc co mam o tym wszystkim myśleć?

Gość gość
I wcale nie bronie tu dupkow co zlecają się nad kobietami. Tylko dlaczego te normalne kobiety zawsze wybierają takich dupkow?

Gość gość
gość dziś ...Miłość nie istnieje, to tylko chemia w mózgu i nic więcej... x Chemia jest działem jak najbardziej istniejącym i mierzalnym :). Poczucie szczęścia jest również reakcją chemiczną zachodzącą w mózgu. x Tyle, że jak dotąd, żaden prostak, upraszczający uczucie miłości do reakcji chemicznej, nie potrafi sztucznie takiej reakcji wywołać. Stąd wniosek, że jest to bardziej skomplikowana reakcja, niż się prostakowi wydaje.

Gość gośćJANKA
dziś Niestety sama nie wiem co o tym wszystkim myslec, bo ja tez cale zycie dostawalam po tylku, a chcialam tylko kochac i byc kochana jak kazdy, bylo jednak inaczej. Czasem mysle czy w jakis sposob nie przyciagam do siebie tych wszystkich toksycznych typkow, wole jednak byc sama niz tworzyc zwiazek z jakims dupkiem ktory nie ma szacunku do kobiet, badz tez do nikogo..

Gość gość
gość dziś Co z kulturka. Nie zmienia to faktu, że miłość to nic niesamowitego, bo najprawdziwsza i najważniejsza jest ta do rodziców, każda inna to tylko zabawa, bo najważniejsze w życiu jest bycie dobrym człowiekiem, a nie "związki" i tzw. miłość.

Gość gość
JANKA ja byłem w związku z ''fajną kobietą ''(tak mi się wtedy wydawało ). Zostawiła mnie dla innego, ktory szybko okazał się takim dupkiem jak opisujesz. Potem wydzwaniala do mnie i się żaliła jak to jest jej źle. Ale co ja mogłem zrobić? To był jej wybór.

Gość gośćJANKA
slyszalam wiele takich historii - dziewczyna zostawia faceta dla innego, pozniej placz i lament i chec powrotu do bylych.. bez sensu

Gość gośćJANKA
albo sie kogos kocha albo nie..

Gość gość
Autorze- ile masz lat?

Gość gość
gość dziś I wcale nie bronie tu dupkow co zlecają się nad kobietami. Tylko dlaczego te normalne kobiety zawsze wybierają takich dupkow? X Bo kobiety CHCA dupkow a porzadnych mezczyzn nie! Przeciez to proste do zrozumienia.

Gość gość
17:22 Powiem Ci, co powinieneś był zrobić. Zamiast być biernym słuchaczem mogłeś pojechać ze swoją byłą dziewczyną do tego mieszkania pod nieobecność tego nowego, pomóc jej spakować rzeczy do walizek, wesprzeć w podjęciu słusznej decyzji, a po wszystkim zaprosić na herbatę, by z nią porozmawiać i pomóc jej przejrzeć na oczy, nie oczekując niczego w zamian. Tak postępują ludzie, którzy kogoś kochają i chcą dla tej osoby dobrze. Nie patrzą na nic, na jakieś swoje osobiste motywy i rany, tylko starają się ratować. Czasem ludzie wpadają jak śliwka w kompot, zauroczenia bywają ślepe i silne, ale trzeba im podawać pomocną dłoń i je z tego wyciągać. Kto ma to zrobić, jeśli nie ten, kto podobno kocha? Czy okazując bierność i patrząc na cudzą krzywdę, okazujesz tej osobie troskę i miłość? Nie, jesteś wtedy taki sam jak jej krzywdziciel.

Gość gość
Okazałeś się wcale nie lepszy od tej dziewczyny i tego faceta, 17:22. Tak nie postępują osoby, które kogoś kochają. Bierne patrzenie na cudzą krzywdę napędza i rozjusza zło na tym świecie. Moim zdaniem, nie kochałeś jej.