Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć w święta jednocześnie pozwalając sobie na rozpustę?

Polecane posty

Gość gość

Niczego nie reklamuje, jestem jedną z was. Na co dzień jestem na diecie odchudzającej 1500kcl, przy czym cenie sobie głównie zdrowe odżywianie. Złożone węglowodany, ryby, warzywa, chude mięsa, nabiały.. WIECIE O CO CHODZI! Dla takich osób jak ja święta są nie lada wyzwaniem.. Ja znalasłam sobie na to swój prywatny sposób. Wiele czytalam o diecie OPTYMALNEJ. Nigdy na dłuższą metę nie stosowałam. Czytałam różnego rodzaju opinie, mówiące o tym,ze po paru dniach ma się dosyć. W moim odczuciu nie byo to dobre rozwiązanie na dłuższą metę, więc przeszłam obojętnie. Jednak przy świątecznym kunszcie się sprawdziła idealnie. Był to dla mnie pierwszy i eksperymentalny okres. Nie lubię na święta rezygnować ze smakołyków. Chwilowa dieta ograniczajaca weglowodany, okazala sie zbawienna. Zjadłam jednego symbolicznego pieroga i to wszystko!!! Zrezygnowałam ze słodyczy, ciast, pierogów i makronu w zupie i tak naprawdę to wszystko. Całe 3 dni zażerałam się jedynie rybami(nawet smazonymi), warzywnymi salatkmi na bazie majonezu, mięsami, sledziami etc.. a schudłam 1kg w same święta. Od jutra rozpoczynam swoją zdrową dietę 1500 kcl z pelnoziarnistym chlebem i kaszami, ale nie mogłam się nie podzielić moim świątecznym odkryciem:)

Gość gość11111111111
to straszne ... nie wiem jak to przeżyjesz

Gość Dietetyk VITAGENUM
Proces odchudzania to kompleksowość działania. To zarówno ćwiczenia jak i odpowiednia dieta. Wsparciem mogą być również badania genetyczne. To w naszym DNA jest zapisane, m.in. czy mamy wrodzoną skłonność do otyłości oraz jakie geny odpowiadają za nasz apetyt. Wyniki badań pokażą, m.in. jak skomponować właściwą dietę, ile powinieneś jeść białek, tłuszczów i węglowodanów, z jakich produktów zrezygnować, a które są dla Ciebie wskazane, jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Zalecam skorzystanie z badania „Otyłość” laboratorium Vitagenum. Zachęcam również do przeprowadzenia badania „Fit On” lub „Fit Ona”. Dzięki nim dowiesz się jak maksymalnie wykorzystać tkwiący w organizmie potencjał oraz jakie czynniki w największym stopniu wpływają na zachowanie prawidłowej masy ciała, jaki rodzaj diety i aktywności fizycznej jest wskazany właśnie dla Ciebie. Przeprowadzenie badań jest bardzo proste. Zestawy zamawia się przez internet do domu, pobiera próbkę materiału genetycznego, a następnie odsyła się do laboratorium, gdzie analizują je specjaliści. Wyniki otrzymuje się drogą elektroniczną. Dietetyk Vitagenum.

Gość kjsa
Ja swoje odchudzanie zaczęłam dokładnie 3 miesiące przed nowym rokiem;)wraz z suplementem African Mango http://afrikanmango.pl schudłam 15kg! w święta przerwałam dietę ale dalej trzymałam się mniej więcej godzin i całej tej struktury;)przytyłam 0,5kg przez cały okres świąteczny i nowo roczny!

Gość marta34

Znalazłam ciekawy poradnik na temat tego jak schudnąć

https://f.kafeteria.pl/temat-6684062-jak-schudnac-w-swieta-jednoczesnie-pozwalajac-sobie-na-rozpuste/