Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to miłość ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy osoba bez skrupulow, zimna, zraniona przez innych traktuje ludzi przedmiotowo, jest w stanie na mrugnięcie okiem zabić jeśli jej sie to opłaci albo ma taki kaprys... I spotyka kogos komu od pierwszej chwili życzy jak najlepiej, wspiera, nie da wyrządzić krzywdy ani sama nie krzywdzi.W czynach ani w słowach. Komu kibicuje, akceptuje, nagle staje się ciepłą osoba i nie patrzy przy tym na korzyść. Jest bezinteresowna dla tej osoby.Nie czuje lęku przy tej osobie,a w przypadku zranienia nie mści się. Nie chodzi też o żadne materialne korzyści czy inne, nie o wygląd,nie o pochodzenie...bo to osoba jakich wiele, przecietna z wygladu, sredniozamozna. Dlaczego nastąpiła w niej taka zmiana i to tylko w stosunku do tej osoby (choc i ze względu na nią lepiej traktuje innych)

Gość gość
Masz 5 latek i nie rozumiesz własnych uczuć? Nikt nikomu nie powie, czy to miłość.

Gość gość
Kiedy osoba bez skrupulow, zimna, zraniona przez innych traktuje ludzi przedmiotowo, jest w stanie na mrugnięcie okiem zabić jeśli jej sie to opłaci albo ma taki kaprys to jest psychopatą i, znając życie, to właśnie ta osoba raniła innych, kalkulowała i traktowała ich przedmiotowo. Zabić, jeśli się to opłaci albo ma taki kaprys? Czy taka osoba może w ogóle kochać? Psychiatrzy twierdzą, że nie, i zaczynam uważać tak samo. Nikt normalny nie zabiłby dla zysku ani dla kaprysu.

Gość gość
czyli jak cię ta osoba zawiedzie to pewnie ja zabijesz

Gość gość
Taka osoba zawiodła na pewno wielu ludzi, ale słabo u niej z pamięcią. Zgodnie z własną logiką, ktoś taki powinien się sam zamordować, a chciałby zabierać życie innym z powodu impulsu lub korzyści.

Gość gość
Putin hehe

Gość gość
jest różnica czy jest w stanie a czy to robi znaczy zabija

Gość gość
bo jak zabija to lepiej nie ryzykować cos pojdzie nie tak i będą trupy

Gość gość
Nie pisze o sobie ale b. dobrze znam tą osobę. Ma na koncie kilkanaście morderstw. A teraz mowi, że czuje coś takiego jak opisałam.

Gość gość
Powiem Ci, że nigdy nie byłam świadkiem ani nie slyszalam od innych by źle traktowala ludzi, to właśnie z niej się śmiali juz od dzieciństwa, ranili

Gość gość
I nie idziesz na policje z tym? Na co czekasz aż staniesz się kolejna ofiara?

Gość gość
czasami ludzie się zmieniają...

Gość gość
Ma na koncie kilka morderstw Ta i Ty o tym wiesz....ha ha aha Dziecko idź na spacer.

Gość gość
Pewnie morderstw w stylu topienie szczeniąt w zlewie :D

Gość gość
Tak wiem ,ona już siedziała w więzieniu

Gość gość
Nie zerwe kontaktu bo to rodzina.. poza tym ona jest bogata i lepiej jej nie zachodzić za skore. Jedno morderstwo bylo na zlecenie.Budzi strach ale co zrobić? Ja ludzi nie zabijam.Myślę że mamy dobre kontakty, zwierza mi się i ja się zastanawiam jak to mozliwe zeby tak zimna osobę cos ruszyło? Psychologicznie jak to mozliwe? Nie zakochała się.

Gość gość
ta osoba to mężczyzna a jego wybranka jesteś Ty? Nie boisz się? I kilka morderstw to raczej dozywocie...

Gość gość
Załatwiła sobie papiery i miala mniejsza odsiadke. . Nie, nie to kobieta moja kuzynka

Gość gość
Trochę się boję, nie spoufalam się bardzo ale staram się mieć z nią ten kontakt taki w miarę dobry, chociaż wiem że jak będzie miała okazje mnie poświęcić to możliwe że to zrobi... z facetem morderca bym nie byla.

Gość gość
Idź się leczyć.