Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sierpien2

Gdzie znaleźć żonę bądź kobietą do stałego zwiążku

Polecane posty

Gdzie znaleźć żonę bądź kobietą do stałego związku... na lata? Wiem że to może śmieszne się wydawać. -Portale randkowe typu edarling.pl czy sympatia.pl dawały mi jakieś czasem bardziej lub mniej ciekawe znajomości z kobietami. Jedna nawet taka znajomość trwała rok, ale się nie udała. ex. żonę poznałem w pracy. Jestem Warszawiakiem.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Autorze oraz wizazysta tu znajdziecie tu Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Byłem już na sympatii, albo spotykałem panie będące w związkach znudzone nimi. Bądź Panie które do końca nie umiały być w związku (byłem rok z taką) i wolała ona zdecydowanie imprezowanie ze swoimi koleżankami, niż stworzenie normalnego związku. Fakt na początku mi się podobało że chodziłem z nią na imprezy ja i 4-8kobiet, ale po jakimś czasie to było takie sobie...

Gość gość
polecam ukrainki bo tam ostaly sie porzadne kobiety. W Polsce nie ma co szukac sobie kobiety chyba ze na niezobowiazujacy seks co najwyzej ale nikogo do zwiazku.

Gość gość
dziś Tu sie mylisz kolego :P

Gość gość
...Gdzie znaleźć żonę bądź kobietą do stałego zwiążku ... x Problem leży nie w tym gdzie, ale kto szuka. x Ty np. założyłeś ważny dla siebie temat i już w jego tytule popełniłeś 3 literówki na 8 słów. Jak do wszystkiego podchodzisz z taką pieczołowitością, to nie jest dziwne, że nic ci z tego nie wychodzi. x Jest takie stare powiedzenie: "Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć". Popracuj nad tym, byś był tym mądrym, a szukać nie będziesz już musiał :).

Gość gość
dziś [16:30 Latwo powiedziec, czesto jestem poza domem ale przeciez nie bede czepiac facetow na ulicy jak jakas nienormalna :D

Gość gość
autorze, ile masz lat i jak dlugo jestes samotny?

W Warszawie masz dużo możliwości jest mnóstwo eventów, koncertów,wydarzeń kulturalnych itp na których można spotkać wartościowych ludzi. Są organizowane spotkania oraz wyjazdy dla singli. Portale randkowe odradzam,w necie większość koloryzuje na swoją korzyść :D

Gość gość
ja zadaję sobie podobne pytanie. Gdzie znaleźć mężczyznę do poważnego związku? Mam 36 lat i nie chcę być sama.

Gość gość
gość dziś Mam tak samo, a jestem sama juz prawie cztery lata..

Gość gość
Weź mnie. Też jestem po rozwodzie i mam córkę, ja mam 35 lat i jestem ładna, mam pracę i też nikogo nie mogę znaleźć na żadnym portalu bo sami albo zonaci albo pijacy. Jestem z Katowic :)

Gość gość
Polecam aplikacje Tinder. Tez jestem z Wwa i tam znalazlam swoich dwoch chlopakow.

proszę podaj maila... -jestem wysoki ponoć przystojny mam bardzo dobrą pracę itp. pijący nie jestem nie lubię vódy i alcocholu. Wolę 2-4 razy w tygodniu pójść na siłownię.

Gość pisz śmiało
lenkoo@o2.pl

Gość gość
slavegirl22@interia.pl To ja z Katowic 35 latka.

Gość gość
to pytanie skąd jesteś było chyba do mnie. Mieszkam na Podlasiu, jestem po rozwodzie, mam 4 letniego synka. Jestem normalną kobietą, dobrą, ciepłą, uczuciową. Ale widzę, ze już mnie ktoś uprzedził.

Gość gość
szukasz raczej kogoś z Warszawy jak rozumiem

Gość gość
Też chciałbym poznać kobietę na całe życie.

Gość gośćpodlasianka
Pisałam o 13.33, bo nie wiadomo już kto tu jest kto. Widzę że więcej osób szuka kogoś na stałe

Gość gość
spróbuj na Tinderze.

Gość gośćpodlasianka
też myślałam o jakimś portalu, ale jeszcze nigdzie się nie zarejestrowałam, bo nie wiem, czy to coś dla mnie

Gość gość
gośćpodlasianka dziś x jesteś po rozwodzie?

Gość gośćpodlasianka
tak , jestem po rozwodzie i mam dziecko, pisałam wcześniej. Chciałabym znaleźć normalnego mężczyznę, bo nie chcę być sama.