Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym Namysłowem?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle Gość takie coś pisze cytuję "Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów"

Gość gość
Jakis p***biuuuuuus ciagle to pisze widac ma schizofrenie i to silnie zaawansowana

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Tą regułke znamy już na pamięć debilu spamiarzu

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Ukończył szkołę pracować się nie chce to świruje jakby tu dostać rentę a faktycznie koleś nie ma czasu na takie fanaberie prostych ludzi jak praca. On ma misje stworzenia metropolii z wolski Namysłów niczym Kazimierz Wielki

Gość gość
Ps nie ukończyłem szkoły bo mnie wyrzucili ps nie mam i nie chce mieć renty bo rodzice mnie utrzymują bo maja firmę stolarską i kilkadziesiąt tysięcy złotych dochodu w miesiącu więc nigdy nie miałem renty

Gość gość
Nie pracuje, starzy go utrzymują, to ze zbytków się we łbie przewraca... dlatego wypisuje tu formułkę o Namyslowie po 100 razy dziennie...