Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO sądzicie o takich tekstach u faceta w początkowej znajomości

Polecane posty

Gość gość

Witam, chce sie podzielić swoimi doświadczeniami które mnie spotkały ostatnio. Jestem osoba miła sympatyczna i myślę że też atrakcyjna. Przyszłam do nowej pracy pracuje (dopiero 2 miesiące). Zaczął mnie zaczepiac chłopak pewien. Tzn zaczęło się kiedy stałam obok jego stanowiska pracy i powiedział mi cześć, kiedy ja nie oglądałam się bo nie byłam pewna czy to do mnie ( pracuje z wieloma osobami ) a on zwrócił mi uwagę " ale ty jesteś kolezeska ze nawet cześć nie powiesz " i zaczął się śmiać i żartować ze mnie. Fajnie mnie rozsmieszal później kiedy mijalismy się w pracy przez parę dni. Później trochę zwracał na mnie uwagę i się usmiechal, pytał czy jestem wolna tzn "gdzie masz pierscionek " czyli ewidentnie mnie podrywal. Lecz późniejw nasze rozmowy zaczął wprowadać erotyczne podteksty Np. Ze ja " zawsze do srodka" lub "to dobrze ze grube "co nie podobało mi się to ale nic na ten temat nie powiedzialam, bo nie było tego za dużo. Kilka dni później do niego podeszłam i sie stało. Przesadzil z zachowaniem i symuluje z przewodem potrzasa mi taka wiązka i mówi mi ze ma gumki w portfelu, pozniej jeszcze zachowania o podlozu erotycznym ruchy twarzy i gestykulcja.( On mi tak reka pokazuje jakby sobie pociagal) Ehh wiecie co ja czułam kiedy coś takiego poczynił. Laski normalnie byłam w szoku!!! Naprawdę. Powiedziałam mu po ochlonieciu emocji ze nie życzę sobie takich tekstów i sugestii. A on ze źle go odebrałam i ze nie ma problemu. Wg mnie to było ponizajace. Strasznie! Jak może facet się zachować to prostackie. Albo mnie podrywa albo się zachowuje jak ham. Co myślicie czy takie rzeczy są normalne w podrywie czy nie? Bo wydaje mi się ze mam do czynienia z patologia! " wyobraźcie sobie ze po tym co powiedziałam mu ze nie życzę sobie takich zachowań. To zaczął mnie olewac i podrywać laski inne na moich oczach!

Gość gość
pisze się "cham"!

Gość gość
Sadze że debil i unikam, proste. Nie wiem czemu ma służyć ten temat?

Gość gość
Chcialam si podzielić doświadczeniem! Spotkałam się pierwszy raz z takim zachowaniem i to jeszcze w miejscu pracy! Żenada! Teraz jeszcze musze pracować z takim kolesiem.

Gość gość
Jak mam pracować z takim człowiekiem?

Gość gość
to dobrze, że cię olewa, masz spokój z burakiem

Gość gość
Jak mam pracować z takim człowiekiem? I czy mnie rozumiecie jak ja się czuje? Chciałam dodać że młody szczuj to jest.

Gość gość
Dobrze, że to ukróciłaś, na co ci znajomość z prostakiem. A inne niech sobie podrywa, to jeszcze lepiej.

Gość gość
Ciesz się, że się wieśniak odwalił. Chciałabyś być z prymitywnym burakiem? :D

Gość gość
Chcialam si podzielić doświadczeniem! Spotkałam się pierwszy raz z takim zachowaniem i to jeszcze w miejscu pracy! Żenada! Teraz jeszcze musze pracować z takim kolesiem.

Gość gość
Tez się ciesze! Nie mial o czym rozmawiać ze mną. Miał chyba ukrocony poziom intelektualny. Tylko takie teksty. Wyraźnie wskazuje że jest prostakim totalnym. Ludzie z pewnym poziomem inteligencji potrafią się zachować! A przynajmniej nie rozmawiać o takich dennych tematach. Laski a wyobraźcie sobie ze on mi mówi ze nie ma problemu przy tym jak zwróciłam mu uwagę.

Gość gość
"Jestem osoba miła sympatyczna i myślę że też atrakcyjna. " "Laski normalnie byłam w szoku!!! " cos ty się ku%wa kabaretów naoglądała czy takie lipne prowo odstawiasz?

Gość gość
Ogarnij się pustaku i przestań z tym ciągłym pisaniem do nas "Laski", laske to ty mozesz zrobić mi, ale nie wiem czy bym ci dał.

Gość gość
Tez się ciesze! Nie mial o czym rozmawiać ze mną. Miał chyba ukrocony poziom intelektualny. Tylko takie teksty. Wyraźnie wskazuje że jest prostakim totalnym. Ludzie z pewnym poziomem inteligencji potrafią się zachować! A przynajmniej nie rozmawiać o takich dennych tematach. Laski a wyobraźcie sobie ze on mi mówi ze nie ma problemu przy tym jak zwróciłam mu uwagę.

Gość gość
No bo tłumacze wam laski, że on ewidentnie mnie podrywał ale z takimi tekstami i jeszcze ta mimika ustami że niby obciąga. Ham z niego a teraz jak go objechałam to zachowuje się jakby mnie nie widział i do innych lasek nawija te swoje hamskie teksty. Czy to jest normalne?

Gość gość
No dla mnie nie, ale ludzie tak się zachowują. Wiec dlatego pytam się czy to normalne takie zachowanie?

Gość gość
No pewnie jak zobaczył taką atrakcyjną laskę jak ty, i to laskę bez pierścionka to oszalał na twoim punkcie i dostał małpiego rozumu. Och laska wymiatasz :D

Gość gość
Podrywal mnie bo pytał się o pierscionek, usmiechal się i zagadywal. Później jak juz odwzajemnilam trochę to zainteresowanie to zaczął głupio gadać. Czyli ja "zawsze do srodka" lub to "dobrze ze grube "

Gość gość
Nie wiem czego się czepiacie! Ja się pytam dlaczego ludzie tak robią ? I z kad się bierze takie prostactwo! ?