Gość gość Napisano Grudzień 28, 2016 Hej Wszystkim!! To co teraz tutaj napisze ma za zadanie komuś pomóc. Tak mi się wydaje.. Jest to zupełnie bezinteresowne. Zamieszczę maila bo może i TY, tak jak ja kiedyś będziesz potrzebował/a się po prostu wygadać. Tak! Wygadać zupełnie cudzej osobie. Komuś kto Cię zupełnie nie zna, nie wie o Tobie nic. Dla człowieka, u którego masz "czystą kartę",nie liczy się przeszłość, możesz się teraz śmiać ale nie interesuje mnie nawet czy masz pracę, czy jesteś szanowanym lekarzem, wyśmiewaną gimnazjalistką, sprzątaczką czy w ogóle nie pracujesz. Nie chce tego wiedzieć. Chce Ci najzwyczajniej w świecie pomóc taką zwykłą a może i niezwykłą ale przede wszystkim szczerą rozmową jaka kiedyś pomogła mi. TY nie znasz mnie, JA nie znam ciebie i tak jest najlepiej. Nie uważam się za kogoś mądrego, ale może po prostu nawet ja powiem Ci coś takiego co Cię poruszy, co Cię zatrzyma w tym całym popłochu. A więc jeśli masz ochotę się wyżalić, przelać wszystko co czujesz na monitor to czekam - pomocna.rozmowa@op.pl Obiecuję Ci, że zrobię wszystko co w mojej mocy żeby Ci pomóc/doradzić najlepiej jak tylko umiem. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach