Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Rozmowa

Polecane posty

Gość gość

Hej Wszystkim!! To co teraz tutaj napisze ma za zadanie komuś pomóc. Tak mi się wydaje.. Jest to zupełnie bezinteresowne. Zamieszczę maila bo może i TY, tak jak ja kiedyś będziesz potrzebował/a się po prostu wygadać. Tak! Wygadać zupełnie cudzej osobie. Komuś kto Cię zupełnie nie zna, nie wie o Tobie nic. Dla człowieka, u którego masz "czystą kartę",nie liczy się przeszłość, możesz się teraz śmiać ale nie interesuje mnie nawet czy masz pracę, czy jesteś szanowanym lekarzem, wyśmiewaną gimnazjalistką, sprzątaczką czy w ogóle nie pracujesz. Nie chce tego wiedzieć. Chce Ci najzwyczajniej w świecie pomóc taką zwykłą a może i niezwykłą ale przede wszystkim szczerą rozmową jaka kiedyś pomogła mi. TY nie znasz mnie, JA nie znam ciebie i tak jest najlepiej. Nie uważam się za kogoś mądrego, ale może po prostu nawet ja powiem Ci coś takiego co Cię poruszy, co Cię zatrzyma w tym całym popłochu. A więc jeśli masz ochotę się wyżalić, przelać wszystko co czujesz na monitor to czekam - pomocna.rozmowa@op.pl Obiecuję Ci, że zrobię wszystko co w mojej mocy żeby Ci pomóc/doradzić najlepiej jak tylko umiem. Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować