Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dante A

nie wierze ze kobieta moze byc szczęśliwa żyjąc sama z kotem

Polecane posty

Gość Dante A

nie twierdzę ze wam bolca potrzeba lecz jestem przekonany że chcialybyscie miec wartościowego mężczyznę u swego boku . I stworzyc rodzine. Co w tym złego?Korpo was nie kocha i przy najbliższej redukcji etatów kopnie w tylek bez sentymentu. chocbyscie pracowały wiele lat. Tylko czy wy potraficie cos dac od siebie a nie tyllo brac? Większość z was to księżniczki z kosmicznymi wymaganiami nieprzystajacymi do rzeczywistości.Jedynaczki i egoistki lepiej zeby nie miały dzieci bo po co maja je krzywdzic?Dzisiejsze młode kobiety w pogoni za materializmem ,konsumpcjonizmem i korporacyjnym wyścigiem szczurów nie sa zdolne do szczerej i prawdziwej miłości. To was przerasta. Zostancie same.Tylko kota oddajcie dobrym ludziom bo szkoda zwierzaka....

Gość gość
Cos cie boli ze tak sie plujesz? Ktos cie skrzywdzil?

Gość gość
haha bład, korpo to w marzeniach bo zapomniałam języka, a tak fajnie byłoby zarabiać 2500n, tak to chuyowa robota z 1500 n. kot ma przez to gorsze jedzenie :/

Gość gość
Skad ci debilny autorze przyszlo do glowy ze wszyscy pracuja w korpo? Ty masz takiego pecha. Ja mam wymarzona prace w pieknym kraju i zarabiam znacznie wiecej niz twoje 2500 czy 3500 zlociszy. Czy nawet 5500..

Gość gość
Oho, wrzucił jedynaczki do wora z napisem "egoistki". Każdy jest inny, ale co ty tam wiesz. Pomijam, że w życiu są ważniejsze rzeczy, niż egoistyczne związki.

Gość gość
No tak typowy temat zalozony przez bezmyslnego emocjonalnie niedorozwinietego kolesia, ktory niw potrafi sobie ze soba poradzic i czepia sie innych jak suchej du/py popiol.

Gość gość
Z jednym kotem na pewno nie, to za mało. Dwa od razu lepiej i jeszcze ze dwa duże psy do tego. Ja tak mam i jestem szczęśliwa w cholerę ☺

Gość gość
Nie zauważyłam, żeby ludzie dawali szczęście. Większość z nich leczy swoje braki moim kosztem. Może kiedyś dzicy ludzie byli szczęśliwi, jak żyli w małych, jednorodnych grupach skazani na siebie. A Ty niby taki inteligentny a myślisz jak zwykły dzikus z puszczy.

Gość gość
Wlasnie, zwlaszcza tacy ludzie jak autor. Zwiazek z takim to dokladnie cos czego chcemy za wszelka cena uniknac

Gość gość
gdyby nie taki jeden byłabym sama z kotem,jestem ksiezniczką interesuje mnie kosmos,dla korpo nie pracuje,brzydzi mnie większość ludzi,tacy jak ty też bo oceniasz i wpychasz nochala a mało wiesz,ale to prawda mało kto potrafi kochac ,jak myślisz ze wszystkie mężatki tak kochają prawdziwie to się mylisz

Gość gość
Jak chcecie mieć oddanego przyjaciela na dobre i złe, być kochanym to kupcie sobie psa, kota, bo na ludzi nie ma co liczyć. Zwierzęta kochają szczerze i bezinteresownie, a najważniejsze, że nie gadają głupot ☺

Gość gość
23:59 co 4 fiuty to nie jeden he he

Gość gość
tak wiszacy worze

Gość bo są egoistki
zwierzęta kochają bezinteresownie, niestety kobiety tego nie potrafią

Gość gość
kobiety potrafią kochać bezinteresownie jedną rzecz- pieniążki of kors;)

Gość gość
te koty i psy są po to by je lizać po ich pisdach zarośniętych jak puszcza amazońska he he stare panny fuj