Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów stara panna po stracie pracy w korpo zjadła wszystkie swoje 10 kotów

Polecane posty

Gość gość
kooorfa jepane czerwone buraczane cwaniactwo. jest tu który? czy sie jak zwykle brandzlujecie pod maltretowane małolaty skooorfiałe degeneraty?

Gość gość
nie ma "up"?

Gość gość
"to tylko interes"? a jak wam wsadze dooope 10 metrów drutu kolczastego to będie tylko ergonomiczne magazynowanie?

Gość gość
ciągle to samo. ciągle te same stuczki, te same pozorne podziały i konflikty interesów. kościół tępi masonerie masoneria kościół, jezuici jepią żydów a żydzi gojów. c***ja tam. podział jest prosty: jest banda piertolonych zboków, sadystów, psychopatów i pasożytów oraz ich ofiary. rozkłąda sie to w czasie i przestrzeni żeby nie wyszło że jepiecie wszystkich naraz.jeszcze by sie im odechciało współpracy. ale abstrahując od tego tak to właśnie wygląda.

Gość gość
szczerze móiąc wolałbym uniknąć szarpaniny z tymi, któym sie wydaje że na tym dobrze wychodzą i zająć sie bezpośrednio wami ale chyba niestety jeseście w jakiejś biologicznej symbiozie cy innym piertolonym zboczonym układzie

Gość gość
zapomniałem o iluminati:D tak na mój gust to musi tym kręcić jedna góra kilka osób. inaczej wszystko dawno by c***j strzelił

Gość gość
niesie to ze sobą co najmniej kilka ciekawych implikacji ale mnie ten temat wtrąca z równowagi a na dzisiaj koniec akrobacji

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl