Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów stara panna po stracie pracy w korpo zjadła wszystkie swoje 10 kotów

Polecane posty

Gość gość

Namysłów stara panna po stracie pracy w korpo zjadła wszystkie swoje 10 kotów

Gość gość
to chyba była przodowniczką w whiskas i dostawała ekwiwalent za nadgodziny w karmie

Gość gość
biorąc pod uwagę że pewnie liczyli jej za to koszty produkcji plus zysk producenta minus marketing to wychodiło ją pewnie 1/2 ceny w sklepie. ja sie nie dziwie e je jadła bo by zdechły z głodu.

Gość gość
chociaż nie wiem czy whiskas to korporacja...

Gość gość
a mogła otworzyć zoologiczny albo dogadać sie żeby jej dawali ekwiwalent w półproduktach. wyszłoby jeszcze taniej a mogłaby zrobić konkurencje pracodawcy. teraz byłaby na swoim i miała 100 kotów

Gość gość
no ale że w korpo dbaja o odpowiednie nastawienie pracowników to sie nie dziwie że nie wpadła na taki pomysł. "wspólna praca wspólne dobro" "wspólny wysiłek wspólne zyski" jakoś sie dział atrudnienia razem z nią nie zwolnił pomimo płomiennych zapewnień na plakatach wiszących za każdymi drzwiami wejściowymi, że zawsze i wszedie wspólnie nawet w ogień:D

Gość gość
cóż kolejna masakra - tym razem kotów, za którą odpowiadają czerwone buraki. mam nadieje, e jeden znich był inkarnacją założyciela "firmy"

Gość gość
nauczka dla korporacyjnych l********gów. jak im sie przestanie opłacać produkować w polsce to gwarantuje e was ze sobą nie zabiora do fabryki w chinach. tu wspólnota ogranicza sie jedynie do ponoszenia kosztów, odpowiedialności i podpiertalania z ucha towarzyszy w nadziei na awans. chocia akurat jak bedziemy mieli szczescie i sie jakaśjepana korpo od nas otpiertoli to pewnie wyjepią wszystkich jak leci

Gość gość
ale póki co mają tu raj na ziemi i radością uprawiają komunistycną grabież zasobów ludzkich podatków i internacjonalistyczną bezpardonową wojne z prywatnymi przedsiębiorcami

Gość gość
pewnie zasysają ze 2/3 z "dotacji unijnych" już nie mówiąc o pielgrzymkach lokalnych władz, które na kolanach nicym do częstochowy usawiają sie przed drzwiami prezesów aby im wręczyć troche z loalnych środków w podzięce za to że dali okolicznym chłopom pańszczyźnianym robote

Gość gość
gminy kwitną płynie kasa centrali na rozbudowe infrastruktury, policja urzęduje w futurystycznych budynkach zaprojektoanych na wzór bazy obcych, z całego regionu zjedają sie autobusami ludki aby błagać jedną z licznych agencji pracy o to aby wstawiła sie u najczerwieńszego z cerwonych w ich intencji aby momgli uczestniczyć w tym wspólnym socjalistycznym dziele rujnowania polskiej gospodarki

Gość gość
no ale w końcu po to utrzymywali u nas komune przez tyle lat żeby teraz nie wyszło na to ze to komuniści:D pewnie w jakichś tam swoich dokumentach to wsystko od dawna nalezy do nich.

Gość gość
co do mnie to prędzej zaczne sie zywić kotami niż zacznę pracę połączoną z praniem mózgu w jakimś jepanym czerwonym pegerze

Gość gość
może kiedyś jak dawali każdemu kraść. a taki układ że oni kradna moje ja im jestem wdzięczny a na koniec mnie wsadzają za to co ukradli to ja piertole

Gość gość
tzn gdyby mi ktoś zaproponował jakąś prezesure czy inną dyrekture bo co do pracownikó niskiego szczzebla to tak jakby ich nie było średniaki skończą jako alkoholicy na emigracji a ci troche od nich wyżsi najpewniej sie wychuśtaja na podwieszanym suficie z oświetleniem ledowym albo nałykają prochów o ile banki nie wpiertolą sie z windykacją na ubezpieczenia społeczne

Gość gość
no ale kooorfa kogo to obchodzi? trzeba sie cieszyć chwilą póki są to znaczy że mają co wysysać oczywiście wspólnym wysiłkiem i kosztem bo zyski wspólne nie będą. jak ich co piertolnie to mają sprawdzone przetetowane metody pracy przymusowej i niewolniczej. wystaczy jakaś wojna. wttedy większość z własnej nieprzymuszonej woli zapiertala za pół darmo aby zaspokoić zwięksony popyt na aktualny hit rynkowy czyli amunicje

Gość gość
w dodatku po wsystkim pokae sie jakieś obozy koncentracyjne...ze jak dobrze żze wygraliśmy wspólnym wysiłkiem bo inaczej by nas gaowali w jakichś obozach pracy a kruszenie na stołówce:D