Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce zwolnić moją siostrę :'(

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego nie jestes wspolwlascicielem, skoro wkladasz w firme swoja prace i czas? Pytalam juz, czy siotra ma prawo do zasilku? I na co kredyt?

Gość zysk lub gleba
jak się nie opłaca trzymać pracownika to się go zwalnia, rodzina czy nie, bo pracownik ma na siebie zarobić i to po prostu jest dobry biznes, bo innaczej pójdzie z torbami i wszyscy stracą prace

Gość zysk lub gleba
jak się nie opłaca trzymać pracownika to się go zwalnia, rodzina czy nie, bo pracownik ma na siebie zarobić i to po prostu jest dobry biznes, bo innaczej pójdzie z torbami i wszyscy stracą prace

Gość gość
siostra wziela kredyt na samochód. Do splaty zostala jej polowa czyli 4 tys. Nie jestem współwłascicielem z tego względu, że mój ojciec chce mnie podac o alimenty i poszedl z tym do prawnika aby wyciagnac ode mnie 1000 zł miesięcznie

Gość gość
Fajna rodzinka :P

Gość gość
Niech twój mąż złoży wniosek do urzędu pracy że poszukuje pracownika na staż. Nie dość że za pracownika nic nie zapłaci to jeszcze dostanie kase z Unii za to że przyjął kogoś do firmy. Twoja siostra wtedy się zwolni z pracy i pójdzie zarejestrować w urzędzie pracy. Potem niech powie że widziała w internecie na stronie urzędu oferte do takiej i takiej firmy. Pracownica urzędu umówi ją na rozmowe a twój brat ją wybierze i nie poniesie żadnych kosztów jej utrzymania

Gość gość
a to c***j z niego, odetnij go od bzykanka.

Gość gość
Wniosek jest jeden: nie dała mu doopy. Innej opcji nie widzę.