Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mama malej Zośki

Do mam niejadkow :)

Polecane posty

Gość Mama malej Zośki

Mama Malej Zosi dziś [06:53] Dziewczyny, tylko mamy, ktorych dzieci nie chca jesc wiedza jaka to mordownia jest. Ja mam corke 25 miesiecy 97cm i 11kg Jest mega niejadkiem. Zdrowa wesola dziewczynka. Skontaktowalam sie z super lekarzem dietetykiem od tego typu problemow - duńczykiem. Kazal mi podawac dziecku 5 posilkow dziennie, to samo co jemy my. Kazal odstresowac jedzenie. Na zasadzie nie chcesz nie jedz zjesz nastepny posilek. Absolutnie zakazal przekasek i slodyczy. To znaczy slodkie rzeczy sa w formie deseru ale glownie to naturalny jogurt z owocami, serek bialy z owocami czy jakis biszkopt. Ja bylam u progu zalamania nerwowego gotujac i cudujac. Powiem Wam ze system zaczyna powoli dzialac a ja odzylam. Dziecko chodzi 3 razy w tygodbiu do zlobka i tez zauwazyli poprawe. Widze duzo postow tego typu na kafe dlatego dziele sie moimi doswiadczeniami. Dodam ze latwr to nie jest bo szlag trafia jak dziecko od rana do 17stej nic nie je ale jak sie przejdzie kryzys to juz jest tylko lepiej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować