Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meow89

Do kobiet: proszę poradźcie mi

Polecane posty

Gość Meow89

Witam serdecznie, mam do Was Kobietki gorącą prośbę o radę. Od pół roku znam fantastyczną kobietę, a od ponad 3 miesięcy jesteśmy razem. Staram się jej sprawić przyjemność; chcę, by się uśmiechała. Proszę napiszcie czego brakuje Wam w związkach, jakich zachowań czy gestów. Część z tego pewnie zrealizowałem, ale pozostałe będą mi inspiracją. Dziękuję 🌼

Gość gość
Twoje zapytanie jest trochę bez sensu, każda kobieta może mieć inne potrzeby. Chciałabym żeby mój partner spędzał ze mną więcej czasu (a czasem to niemożliwe przez wzgląd na jego pracę, zresztą czas dla siebie tez musi każda osoba posiadać ;) ). Ale czy to oznacza że Ty także nie poświęcasz wystarczająco czasu? :P Lubię być rozpieszczana, to powoduje że automatycznie chcę to odwzajemnić. Sporadyczne prezenty bez okazji (kwiatek, książka, słodycze itp.) zawsze sprawiały mi dużą radość. Obserwuj zachowanie swojej dziewczyny, wtedy zobaczysz co sprawia największą radość. Poznaj jej charakter (dla jednych coś jest miłe i słodkie a dla innych żenujące), nie nadskakuj bo później możesz nie utrzymać tego tempa :D