Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkarttuuunia

jak znaleźć pracę w fryzjerstwie

Polecane posty

Gość mkarttuuunia

Cześć dziewczyny, jestem fryzjerką z 10 letnim doświadczeniem (trochę ponad). Pokłóciłam się z szefową, no i zwolnienie od ręki dostałam. Tak widocznie musiało być. Od dawien dawna nie szukałam pracy, a teraz po prostu muszę. Może mi podpowiecie, gdzie doceniają fryzjerki z doświadczeniem i jak kontaktować się z pracodawcami?

Gość Jagna345
Interesuję się od lat kosmetyką. Specjalizuję się w tworzeniu makijażu permanentnego dla kobiet 35-40+. Praktycznie codziennie monitoruję ogłoszenia na http://beautyconnect.pl. Znalazłam za ich pośrednictwem ponad 10 dobrze płatnych zleceń i nawiązałam współpracę dorywczą z warszawskim salonem kosmetycznym. Poza tym serwis jest całkowicie bezpłatny z perspektywy zwykłego użytkownika i ogłoszeniodawcy. Praktycznie z dnia na dzień nowe informacje wchodzą, wiadomości o targach, bezpłatnych szkoleniach. Jak zamierzasz szerzej spojrzeć na branżę kosmetyczną to monitoruj ten portal obowiązkowo. Nie ma czegoś podobnego w kraju, szczególnie w jasnym i bezpłatnym modelu. Pozdrawiam :)