Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie były wasze najgorsze łaskotki?

Polecane posty

Gość gość

Jakie były wasze najgorsze łaskotki? Opowiedzcie o tym

Gość Lalka amalka
W 5 kl byłam na wycieczcec kazdy miał swoj pokuj obudzilam się o 6.00 I byłam związana nie mogłam się ruszać miałam zaklejoną buzię aż wkoncu ktos wszedl do pokoju juz myslałam ze mi pomoze a to weszly moje najgorsze 3 kolezanki wrogi I zaczeły mnie łaskotać jedna w uda druga w rzebra a trzecia pod pachami nwm skąd wiedziały ze mam tu najgorsze a jeszcze gorsze jest to ze nie mogłam się smiac jeszcze specjalnie mówily co dzidzia ma łaskotki nie wytrzyma po 20 minutach sie posikalam a one mi robily zdj w dodatku a potem kazdemu wysyłaly I od 6.00 do 10.00 tak mnie łaskotaly 4 godz przezylam najgorszo zecz w swiecie jak ktos sie ze mnie smieje to niech wam tak zrobią I pogaddamy ja juz teraz nie jeżdze na wycieczki nikomu o tym nie mowilam bo one powiedzialy ze jak powiem to czeka mnie zemsta bd łaskotac przez trzy dni

Gość gość
W 6 klasie koleżanki były u mnie w domu, gadałyśmy sobie i 1 mnie zaczęła łaskotać po bosych stopach. Inne od razu się przyłączyły i mi przyblokowały stopy. Tam mam straszne gilgotki. Trwało to ponad 10 minut i się prawie posikałam

Gość gość
Kolega w gimnazjum mnie wyłaskotał na śmierć