Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klopoty z erekcja przed 40stka to norma czy jednak powazny problem?

Polecane posty

Gość gość

Klopoty z erekcja przed 40stka to norma czy jednak powazny problem?

Gość gość
To jest problem, musisz się zgłosić do lekarza no i dietę utrzymywać mniej tluszczy zwierzęcych bo one prowadzą do zmian miażdżycowych a to jest przyczyną zwężania naczyń krwionośnych.

Gość aleks41
Zdarza się. Nie ma co panikować. Czasami wystarczy zmiana diety, dodanie do niej suplementu i wszystko wraca do normy. Jednak oczywiście konsultacja z lekarzem nie zaszkodzi. Mi polecił właśnie zmianę trybu życia, bo wszystkie wyniki miałem w miarę ok. Dołączyłem do swoje diety Permen King, postawiłem na więcej ruchu i po jakimś czasie sytuacja się ustabilizowała.

Gość prawictwo pospolite 114
norma

Gość gość
co alex? Zwisa ci po tym permenie permanentnie i to jest ta stabilizacja?

Gość prawictwo pospolite 114
w dzisiejszych czasach ludzie zyją w takich warunkach , które wymuszają na nich brak zainteresowania seksem

Gość gość
problem

Gość aleks41
@gośc, wręcz przeciwnie. Dzięki składnikom zawartym w Permenie King jestem gotowy do działania w każdej chwili.

Gość gość
Wg mnie to norma. Wiekszosc problemow z erekcja pojawia sie po 30 roku zycia wiec 40 to calkiem dobrze.

Gość gość
prawictwo bo musisz zmienic suplement do kvtasa na X-Qpałman :D:D🖐️

Gość olgierd66
Na kłopoty z erekcją proponuję Dr. Penigreat, jest na rynku tyle tych środków, ale tylko ten działa tak szybko i tak skutecznie!

Gość gość
to ze ci stoi rano tzn ze z hydraulika wszystko okej,ale nie znaczy ze by ci w cipce nie opadl,albo bylbys zdolny do stosunku z baba

Gość gość
Ja też stosowałem iqman i faktycznie środek super. Dopiero po tym jak go zastosowałem, odczułem prawdziwą ulge

Gość gość
Gość w kość weź. ...

Gość gość
Mi też od jakiegoś czasu pomagają tabletki IQMAN. Spośród wielu, które zażywałem do niech przekonałem się teraz najbardziej.I mam nadzieję że są na tyle skuteczne że nie będę musiała szukać czegoś innego.

Gość gość
MI też bardzo pomogły te tabletki. W sumie to nawet nie myślałem, że rozwiązanie tego problemu będzie tak proste. Uważam, że IQman jest rewelacyjny

Gość gość
U mnie też, obecnie po tym jak stosowałem iqman "cała maszyneria" działa jak należy, jak za najlepszych młodych lat

Gość gość
Na problemy z erekcją spróbuj tabletek IQMAN.Biorę od jakiegoś czasu i różnica jest kolosalna.Bez problemu mogę działać całą noc.

Gość gość
Ja długo zastanawiałem się jaki środke wybrać, tak aby było i skutecznie i efekt że tak napisze stały.Zdecydowałem się na zastosowanie IQman i dzisiaj wiem, że było to dla mnie najlepsze rozwiązanie

Gość gość
Iqman jest po prostu najskuteczniejszym środkiem na poprawę erekcji jaki można kupić.Proste

Gość gość
Sraty, pierdaty, ja bym wolał, żeby całkiem odpadł niż stracić wzrok na przykład. U mnie nagle wyskoczył problem z oczami ☹

Gość gość
Jak dla mnie iqman to jeden z najlepszych środków jakie można obecnie kupić w celu poprawy potencji i w sumie to wszystko. Sam stosowałem, wiec wiem jak dobre są efekty

Gość gość
Stosowałem iqman ponad pół roku temu, do dzisiaj nie mam żadnych problemów z erekcją, jak dla mnie rewelacja...

Gość Maxymilian
Przede wszystkim spójrz na swój tryb życia obiektywnie. Siedząca praca? Stres? Przemęczenie? Papierosy? Alkohol? Brak aktywności fizycznej? Marne i nieregularne jedzenie? To wszystko ma olbrzymi wpływ na libido i samą erekcję i powinieneś to zmienić + dorzucić dobry suplement o kompleksowym składzie, np. Permen King. Po około miesiącu powinieneś zobaczyć znaczącą różnicę. Jeśli bez rezultatu, niezbędna będzie wizyta u specjalisty.

Gość gość
Moim zdaniem IQman to obecnie jeden z najlepszych środków wspomagających potencje, u mnie naprawdę było z tym bardzo źle, a teraz, jakbym, pod tym względem znów miał 20 lat