Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznac normalnego faceta? Rozwalilo mi sie zycie...

Polecane posty

Gość gość

Odeszlam od meza bo nie chcial miec dzieci. Bylam z nim 10 lat. Na poczatku obydwoje nie chcielismy ich bo praca,dorobek, odkladanie pieniedzy (mieszkam w Canadzie ) a kiedy nadszedl juz ten czas on stwierdzil ,ze dobrze mu bez dzieci i niech tak zostanie. Nie moglismy sie porozumiec w tej kwesti . Po roku prosb i walkowania tego tematu zdecydowalismy ze sie rozstajemy. Mielismy inne priorytety. Zaczelam sie spotykac z kims innym. Czule slowka, rozmowy o rodzinie, obietnice,ze bedzie zawsze przy mnie. Przyszedl do mnie po rozwodzie ,mial jedna pare butow, dwie sprane koszulki. Zaopiekowalam sie nim. Pewnego dnia zachorowalam. Lekarze, diagnozy,leki. Przytylam 30 kg. Moj ukochany zobaczyl ,ze teraz ja potrzebuje jego wsparcia i obecnosci i,ze nie jestem w stanie funkcjonowac tak jak dotychczas i sie ulotnil... Dlugo nie moglam dojsc do siebie. Ktos znowu zdeptal moje marzenia i sny. Mam 34 lata, nie jestem brzydka.Mimo,ze obecnie naleze do tzw puszystych kobiet panowie zaczepiaja mnie na ulicy i prosza o numer. Z jednej strony chce kogos poznac, z drugiej panicznie boje sie ,ze ktos mnie znowu skrzywdzi. Czuje,ze mam blokade. Chcialabym poznac kogos przez internet, poznac jego marzenia i sny, otworzyc sie a potem spotkac sie z ta osoba. Jestem spokojna, domatorka chce kochac , byc kochana i miec rodzine. To wszystko. Jaki portal polecacie?:-) I dziekuje za wysluchanie.

Myślę, że to nie zależy od portalu, a od Twojej umiejętności wybierania ludzi. Trudno jest znaleźć wartościową osobę. Ja znalazłem w jednym z najgorszych miejsc ;)

Gość gość
wszedzie

Gość gość
Osobom zadającym takie pytania praktycznie zawsze zostaje tylko net i liczenie na to że kogoś tam wyłowi. Gdyby były inne opcje to nie byłoby takich pytań;)

Gość gość
Zarejestrowalam sie na polish hearts. Pisza tylko panowie po 60 roku zycia starajac sie wmowic ,ze dojrzaly owoc bardziej smakuje:-) Heh

Gość gość
Niemalże każdemu facetowi potrzebna jest zdrowa baba, co posprząta, ugotuje i da d**y. Zachorujesz, daje nogę.

Gość gość
Nie. Mialsm kilka propozycji randek w realnym swiecie. Problem tkwi we mnie. Mam blokade. Chciakabym poznac kigos przez net. Mysle,ze latwiej mi sie bedzie otworzyc.

Gość gość
Nie mieszkasz w PL więc pewnie pozostają Ci poszukiwania w Canadzie

Gość gość
Namów samą siebie na te znajomości, które możesz zawrzeć w świecie realnym, po co ci te wirtualne kontakty, w których ludzie przecież mogą zniknąć za jednym kliknięciem i często ściemniają w fundamentalnych kwestiach?

Gość gość
Mysle zeby wrocic do pl na rok, dwa.odpoczac.Dojsc do siebie po chorobie, ktora pokonalam.

Gość gość
Wez mnie do canady. Ozenie sie z toba

Gość gość
toalecie?

Gość gość
Ok podaj adres www do toalety

Gość gość
gość dziś Mysle zeby wrocic do pl na rok, dwa.odpoczac.Dojsc do siebie po chorobie, ktora pokonalam. Xxxxxxxx No to świetnie i zdrowia życze. Chętnie bym Cię bliżej poznał ale sam nie wiem czy chciałbym dzieci.

Gość gość
Mieszka w Kanadzie szuka na kafe? Gdzie tu sens?Coś ci się pomyliło kobieto.

Gość gość
Do tej decyzji trzeba dojrzec. Nie zaczyna sie zwiazku id dzieci.

Gość gość
Nic mi sie nie pomylilo. Po pierwsze szukam tam gdzie chce. Mam prawo prawda? A po drugie nie szukam na kafe a zapytalam tylko o rade dotyczaca portalu. Problemy z czytaniem?

Gość gość
Pisałem wyżej i bardzo dobrze cie rozumiem czego oczekujesz od znajomości netowej bo mam to samo po własnych przejściach. Nie potrafiłbym tak z biegu wskoczyć w nową znajomość, próbowałem już realizować Twój plan ale to chyba graniczy z cudem.

Gość gość
Tak. To jest trudne. Dla mnie zwiazek to odpowiedzialnosc za druga osobe ,za jego marzenia,sny. Nie chcialabym nikogo skrzywdzic. Wczoraj ktos poprosil o moj numer telefonu, nie moglam sie przelamac i mu dac. Kolezanka z liceum ktora jest psychologiem powiedziala mi,zebym poznala kogos przez net. Latwiej sie otworzyc, poznac druga osobe nie od strony wizualnej ale od tego co ma w sercu. Oczywiscie nie masz nigdy gwarancji ale w realnym zyciu tez nie masz gwarancji czy ktos nie mydli ci oczu.....

Gość gość
Na wszystko przychodzi pora

Gość gość
gość dziś Tak. To jest trudne. Dla mnie Xxxxxxx Rozumiem Cię doskonale. Chodzi Ci o nawiązanie więzi i poznanie od strony wewnętrznej przez słowo pisane ale warunek musi być taki że obydwie osoby muszą być szczere.

Gość gość
Chce cie poznac

Gość gość
A ja mialem zone k.....

Gość gość
Szczerosc jest podstawa. Wszystkiego innego mozna sie nauczyc. Jesli tylko sie chce.

Gość gość
Ozen sie ze mna

Gość gość
gość dziś Chce cie poznac Xxxxxxx W sumie dlaczego nie, chociaż nie sądze abyś była mną zainteresowana na dłuższą mete ale możemy porozmawiać. Może Ci pomogę rozmową bo wiem o czym piszesz i to bardzo dobrze. Dasz jakiegoś maila do siebie?? . A i nie mam żadnej żony, jestem samotny.

Gość gość
olcia235@vp.pl Moj email

Gość gość
Chcialbym cie poznac.

Gość gość
gość dziś Xxxxxxxx Właśnie napisałem :-)

Gość gość
Nic nie dostalam.Moze podaj swoj?