Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznac normalnego faceta? Rozwalilo mi sie zycie...

Polecane posty

Gość gość
mlodosc stracilas z dupkami to starosc zostaniesz sama a porzadnym mezczyznom daj spokoj by zwiazali sie z mloda plodna dziewczyna.

Gość gość
Zapomnialam juz jacy Polacy sa zgryzliwi;)))))

Gość gość
nie zgryzliwi tylko jak latalas w mlodosci za dipkami to niendosc ze juz mloda nie jestes co juz spore prawdopodobienstwo ze urodzisz chore dziecko lub zadnego

Gość gość
nie wiem dlaczego chcesz mieć rodzinę skoro piszesz że masz męża , czy nie wzięliście ślubu kościelnego? Bo to może jest przyczyna braku dzieci .

Gość gość
Normalnych chłopaków można spotkać wszędzie. Trzeba tylko ruszyć tyłek ze stołka przy kompie. Poznałam męża na koncercie zespołu Green Day, 12 lat temu, w katowickim spodku. Teraz w sobotę też byliśmy na koncercie, tym razem w Tauron Arenie krakowskiej ☺

Gość gość
Litosci tylko nie przez neta. Na portalach tłumy dupków z problemami emocjonalnymi, roochaczy i debili. Nie ma to jak gdziekolwiek indziej.

Gość gość nie Kasia
Też tak myślę ☺

Gość koniec jest blisko
gość 2016.12.29 Niemalże każdemu facetowi potrzebna jest zdrowa baba, co posprząta, ugotuje i da d**y. Zachorujesz, daje nogę. Zgłoś baby to samo, na dobre są a na złe dają noge

Gość przebrnąć przez bagno
autorko, nie pękaj tylko działaj do skutku

Gość gość
Mój mąż nawet nie chce słyszeć o dzieciach, zresztą ustaliśmy to przed ślubem. Myślałam, że zmieni zdanie, z czasem mu przejdzie, jednak nie zmienił i nie przeszło. Woli psy i koty niż dzieci. Ja dzieci lubię, ale w tym problem, że większość dzieci u rodziny i znajomych to szczerze mówiąc potwory. Mąż boi się dzieci i związanych z ich posiadaniem kłopotów, tak myślę :-(

Gość gość
Powiedzial ci od razu ze nue chce dzieci, ty sie zgodzilas a teraz pretensje??? To tak jak wyjsc za maz za murzyna i miec do niego pretensje ze jest czarny

Witaj, sama miewałam takie doły. Też jestem typem domatorki i stwierdziłam, że zacznę ćwiczyć. I nie mam na myśli katorżniczych ćwiczeń z wiadomo kim. Tańce, krótkie filmiki i z czasem nachodzi ochota, żeby tańczyć/ruszać się jeszcze więcej. Jest sporo takich kobiet, które naprawdę przystępnie potrafią nas zafascynować sportem. Kiedy już poćwiczysz i zjesz dobrą kolację, połóż się wygodnie w łóżku i czytaj książki i tu polecam Ci gorąco książki o ludziach, którzy mieli ciężko w życiu, ale jakoś wyszli na prostą.

Gość gość
Sorry, ale gdzie niby te pretensje? Była tylko sugestia, że czasem zmieniamy zdanie i to tyle. Gościu z 11:50, mam prośbę, czytaj ze zrozumieniem, zanim się wygłupisz kolejnym bezsensownym komentarzem :-)

Gość gość
no, właśnie obśmiewamy tego gościa od postu z Murzynem. Strasznie się ktoś wysilił. Ciekawe dlaczego ludzie nie rozumieją co się do nich mówi, albo pisze? Dlatego tyle problemów później :-(

Gość gość
Ja akurat za dziećmi nie płaczę, tak jak jest, jest dobrze

Gość gość
Ja jestem normalny