Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona12336

Zero prywatności

Polecane posty

Gość Wkurzona12336

Cześć wszystkim. Piszę tutaj ponieważ nie bardzo wiem jak się zachować.. Wczoraj zapomniałam telefonu z domu, poszłam na 12 godzin do pracy.. Gdy wróciłam mama wraz z siostrą dziwnie się zachowywały.. Co się okazało znały hasło do mojego tel i go przeszukały, przeczytały smsy, obejrzały zdjęcia nawet takie które były dość prywatne tzn. mój chłopak w samych bokserkach.. Wkurzyłam się niesamowicie bo poczułam się obdarta z prywatności, płakać mi sie chciało.. Jak można cytować czyjeś prywatne smsy.. Zrobiłam im awanturę a one że to nic złego i telefonu się pilnuje.. No kurde Dodam że nie jestem jakims dzieciakiem bo mam 20 lat..

Gość gość
To bardzo przykre co Cię spotkało. Twoja matka i siostra nie miały prawa prześwietlać Twojego telefonu. To tak jakby otwierały listy adresowane do Ciebie. Ich argument, że telefonu się pilnuje jest nie do przyjęcia. Są Ci winne przeprosiny, których masz prawo oczekiwać. Tylko czy one w ogóle zdają sobie sprawę, że zawiodły Twoje zaufanie??

Gość gość
Zachowanie matki i siostry do d**y, powinny cię przeprosić. A skoro jesteś dorosła i pracujesz, może się wyprowadzisz?

Gość gość
Ja bym sie wk**wiła ostro, ale co to da. Bezsilność, że masz taką matkę i siostrę.

Gość gość
Przynajmniej wiesz, ze musisz pozmieniac wszystkie hasla, jakie maja szanse znac/zgadnac.

Gość Wkurzona12336
Przeprosin nie mam co się spodziewać bo one nie uważają że to coś złego. Czuję się tak upokorzona że szok. Na dodatek moja siostra zrobiła sobie zdjęcia moich wiadomości i teraz szantażuje .. Brak mi słów na głupotę najbliższych mi osób

Gość gość
Ale szantażowanie jest karalne, więc może powiedz to siostrze.