Gość gość Napisano Grudzień 29, 2016 Witam, Zastanawiam się jak u was wyglądają finanse. Mam problem, mamy z mężem oddzielne konta. Nie wiem ile mój mąż zarabia. Mnie kontroluje z każdym groszem. Wybudowalismy wspólnie dom na jego działce. Uważa nie nie powinien mi przepisać połowy. Opłaty robię ja, nie płacę jedynie kredytu hipotecznego. Zakupy robimy wspólnie. Ale częściej on. Mamy dziecko, nie przypominam sobie aby kupił dziecku ubranko. Jeśli już coś kupuje to pampersy. Kiedyś zarabiałam 3 tys. Teraz 1 tys. Mój mąż twierdzi ze nie dostaje pieniędzy na czas od swojego szefa ale gdy ja mam jakieś to je bierze bo zawsze na coś potrzebuje. Sam na siebie wydaje 600 zł miesięcznie. Jak zarabiała więcej pieniędzy to z moich zawsze szło na remont jego auta a mój jest naprawiany tylko wtedy jak zwiezie go laweta. Teraz wracam do pracy po urlopie macierzyńskim kwestia opieki nad dzieckiem jest jedynie moim obowiązkiem. Nie mam siły. Pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach