Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Szymon

Moja dziewczyna chyba ma problem

Polecane posty

Gość gość Szymon

Moja dziewczyna ma problem, otóż ostatnio zauważyłem pewne dziwne zachowania. Zaczęła nalegać żeby zarezerwować lokal na wesele, postawiła mi warunek że jeżeli do 1 tycznia się nie zdecyduję to zobaczą (co?) zdecydowałem się. Ponad to ostatnio zdecydowała że zrezygnuje z fitnesu bo jej się już odwidziało, dziś zjadła całą czekoladę, po czym porosiła żebym przywiózł jej czpisy (duże czpisy) i na przywitanie bardziej cieszyła się na ich widok niż na mój. tym momencie podpija mi piwo.. Brzmi wszystko jakby było wyssane z palca.. ale to prawda. Macie jakieś rady dla niej/mnie? Chce żeby nasz związek znów wyglądał jak na początku.. a teraz, samemu mi się nie chce kupywać kwiatów, szpetać jej komplementów..

nie jesteś badboyem i to dlatego. żadnych kwiatów i komplementów ! pokaż gdzie jej miejsce, a już nigdy nie wybierze chipsów od ciebie

Gość gość
Ma gorszy dzień. Nie wiesz ze u bab tak jest?a ty juz panikujesz i robisz wielkie halo.

Gość gość Szymon
nie można mieć gorszego dani co trzy dni jej poprostu na mnie nie zależy, myśli że jak ją kocham, to może ze mną robić wszystko

Gość xDucia
Myśle że powinieneś zrobić jej ciche dni, przestań robić to co robiłeś do tej pory dla niej, nich widzi co straiła..