Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA! 3 metody podrywu kobiety!

Polecane posty

Gość gość

1) na towarzyskiego ekstrawertyka. Metoda ta polega na tym, ze ludzie lepiej sie czuja i lgna do ludzi zabawnych, do takich ktorzy potrafia ich rozsmieszyc i wciaz czyms ich zaskakuja. Dzieje sie tak poniewaz pod wplywem smiechu, naglych niespodzianek, a nawet niebezpieczenstwa mozg jest zalewany przez dopamine (hormon milosci i motywacji do dzialania). Ludzie "pozytywnie zakreceni" zarazaja ta "enetgia" innych w okol co sprawia, ze zaczynamy ta osobe lubic, a nawet kochac. Wiec jesli chcesz panie powazny miec laski, musisz przestac byc stonowanym zamknietym w sobie introwertykiem, a stac sie otwartym i zabawnym ekstrawertykiem. 2) ta metoda jest najbardziej naturalna ze wszystkich, a nazywam ja: nie wazne jaki jestes i jak wygladasz, wazne jest to jak ona cie postrzega i mysli, ze jestes. Tak, tak... dosyc czesto bywa tak, ze kobiecie zdaje sie, ze facet jest jakis idealny, podczas gdy w cale nie musi taki byc (i czesto nie jest). Taka kobieta projektuje swoj ideal na jakiegos faceta i sama sobie wkreca, ze jest jakis tam wspanialy. Pomyslcie, ile kobiet zakochalo sie w faceci z ktorym nigdy nie rozmawialo, a tylko raz gdzies go zobaczylo? Napewno takie znacie - ja znam. Tutaj nie masz wplywu co kobieta o tobie mysli, bo pozostaje to tylko pod wplywem jej wkrecen sobie na twoim punkcie. 3) ta metode nazywam: szczerosc seksualna. Zwyczajnie podchodzisz do kobiety, chwile z nia rozmawiasz, po czym proponujesz jest jej seks. I tyle. Tu masz najmniejsze szanse na sukces, poniewaz latwych dupodajek tak na prawde jest malo... ale sa. ;)

Gość gość
pouczające :classic_cool:

Gość gość
Najwieksze powodzenie jest przy pierwszej metodzie, poniewaz projekcje swoich idealow (metoda 2) nie zdarzaja sie czesto i sa krotko trwale, zwykle max do 4 miesiecy.

Gość gość
Ja wolę tajemniczych introwertyków, jest tyle do odkrycia ^^

Gość gość
22:52 jaaaaaaaasne... :)

Gość gość
Naprawdę. Mam teraz jednego na oku i jest mega seksowny przez tą swoją tajemniczość.

Gość gość
a jest przystojny?

Gość gość
Nie straszy wyglądem, nie jest zbyt wysoki ale mnie mocno kręci. Najbardziej ta tajemniczość i inteligencja, to bardzo seksowne.

Gość gość
no właśnie, czyli najpierw wygląd a potem ta tajemniczość i introwersja :)

Gość gość
A ten znowu o tym samym. Jak jesteś tak napalony, to poproś w końcu któregoś ekstrawertycznego chłoptasia, by ci wsadził, skoro masz aż taką chcicę.

Gość gość
23.14 Właśnie nie.

Gość gość
akurat mnie te metody nie kręca. 1."Zabawni z zasady "mnie meczą i irytują 2. Nie jest to metoda. 3.odpada. Dla mnie raczej - spokojny , stonowany facet - ale jak już cos (rzadko) powie - to zablysnie. Nie bryluje, nie popisuje sie ale gdy co do czego przyjdzie okazuje sie rowniez wysportowany, dobry tancerz itd. Tak mnie oczarowal moj mąz.

Gość gość
Auto tego wątku jest osobą aspołeczną, która zwala swoje nieprzystosowanie do życia w społeczeństwie na ludzi, którzy tę umiejętność posiadają.

Gość gość
23:13 patrz punkt drugi.

Gość gość
ułaa aż 3 :D