Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 lat zwiazku bez dzieci:( ratunku!!! Co robic???

Polecane posty

Gość gość
Jesteś młoda, niegłupia, zostaw tego dziada z ptasim mózgiem, wracaj, tu ułóż sobie życie z Polakiem...Niektórzy mężczyźni w Polsce są normalni, mają uczucia, pragną założenia rodziny....Nie patrz na ludzi, ludzie Ci nic nie dają. Przeprowadź rozwód, olej chłopaczka, stac Cię na os lepszego. Nie marnuj dla niego najlepszych lat swojego życia.

Gość gość
Szukaj drugiej połówki, zostaw Piotrusia Pana w jego rzeczywistości...

Gość gość
Dzis rano tez stanal nade mna i zaczal krzyczec i sie znecac psychicznie, ze chodze ciagle na nogach i ze sie przeziebilam :(. Chcialam sobie kupic auto to tez opiernicz dostalam:( I to taki bardzo solidny :( ze mam jezdzic autobusem i nie pierniczyc :(

Gość gość
Ja nie wiem ale on jest taki agresor jak jego Matka:( kiedys bylo tak dobrze... A teraz to sa tacy cwani ze szok! Na mnie zawsze jest jak czegos nie kupie do jedzenia:(. Opiernicz or niego to zbieram tak czesto ze juz sie chyba do tego przyzwyczailam:(

Gość gość
Czy na Was tez mezowie sie znecaja psychicznie? Bo fizycznie to On sie nie zneca tylko psychicznie wlasnie:(

Gość gość
Mój się nie znęca ani psychicznie ani fizycznie. Nie chciał dziecka ale jak zobaczył jak bardzo go pragnę zgodził się. Niestety dwa razy poronilam a ostatnim razem o mało nie umarłam. Teraz leczę się na depresję i nie chce już dzieci. 3 lata staran, badan, nerwów i rozczarowań. Wolę żyć sobie spokojnie z moim ukochanym i być szczęśliwa a nie zadreczac się cały czas. Płakać jak dostaje okres. Nie wszystkim nam jest pisane macierzyństwo

Gość gość
ja pragnelam juz od wielu lat I co?? Jego rodzinka absolutnie przeciwna bo sa za kasa I max wygodami a moja odwrotnie I nie mam juz po co tam wracac...jak nie znajde innego goscia to mnie tam na 'wsi' staruchy zjedza wlacznie z moja mama - potrafi czasem byc do mnie okropnie chamska za brak dzidzi:(. bo ona uwielbia dzieci! I tyle. Najgorsze jest to znecanie bo ja wiem ze bez dzieci cale zycie z Nim nie wytrzymam!!! a oprocz tego mam 2 tesciowe jego mame I Ciotke do ktorych on ciagle dzwoni bo to niby jego super rodzinka...a One obie robia go w hu...:( tylko on tego nie widzi. ta ciocia kiedys go kopnela w noge jak zartowal z wlasna siostra...!!! no szok. Oa jest sama i moze dlatego ma duzo agresji bo nie miala nigdy mezczyzny:(, nie wiem ale dziwna to rodzina. bardzo za kasa i za wygoda. Jak np. ktos staci prace to z automatu w ich oczach staje sie smieciem:(

Gość gość
Nie wierzę, że przeczytałam wszystkie wypowiedzi!

Gość gość
Wczoraj z kolei wiecz. PO pracy ze jablek pomidorow i jagod mu nie kupilam:( a chcial tez pomarancze to dostal!!! No zesz szok jest zima zimno. Mialam kaszel, a tu znowu sprzeczka...:(. A potem za chwilke mily jakby nigdy nic...Noz kurcze...Z tym gosciem!

Gość gość
U nas juz troche lepiej ale strasznie jest zimno, zamarzam w tym kraju. Wam tez tak zimno jest?. Ciekawe jak Wam mijaja Walentynki?