Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela w Namysłowie jest internet LTE i sieć 4G LTE

Polecane posty

Gość gość

A u mnie we wsi polkowskie które jest 15 km od miasta Namysłów też jest szybki internet ja moi rodzice siostra mamy światłowodowy internet multiplay o prędkości 50 mega na sekundę (super mi działa, działa całą dobę bez zamulania i bez zacinania muzyka mi się w kilka sekund z neta ściąga) połowa mieszkańców polkowskiego ma ten internet multiplay o prędkości 50 mega na sekundę reszta ma Neostrade Orange TP Dialnet oraz internet Netia oraz UPC i kilka innych operatorów

Gość gość
Interneta to sie w bitoch mierzy a nie w megach jełopie przez dziki w lesie chowony!

Gość gość
O co ci chodzi nie pisz z takim akcentem debilu z 09:10 Bo na wsi nikt nikt nikt nie mówi tak jak ty napisałeś każdy mówi normalnie takim samym językiem jak w mieście zrozum to

Gość gość
A łu nos mówio sadzeniaku!

Gość statham
Zapisz się już teraz na testy internetu LTE i korzystaj z internetu w swoim smartfonie gdziekolwiek jesteś! > http://tr5d.pl/r/r5dkonkurs-lte

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Up

Gość Miasto prószków woj opolskie
I co gościu od homocwela? Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK

Gość gość
Up