Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela zacytuje twój wpis o Namysłowie

Polecane posty

Gość gość
Namysłów jest atrakcyjny bo ci powyżej pisałem ps wiele nawet dwa czy nawet trzy razy większych miast które znam i o których słyszałem że nawet w dwa trzy Razy większych miastach nawet w okolicy jest mniej wydarzeń kulturalnych rozrywkowych i mniej atrakcji ps z dwa i pół razy większego brzegu czy 25 tysięcznego Kluczborka ludzie do Namysłowa na siłownię basen i na zakupy czy na kręgielnie przyjeżdżają bo u nas są lepsze i lepszej jakości i mamy więcej sklepów więc pod tym względem Namysłów jest atrakcyjny...

Gość gość
w Namysłowie mamy też browar Namysłów mamy klub zapaśniczy Klub MMA ps mamy blisko do Wrocławia (godzina drogi) mamy jako jedyni w okolicy festiwal rockowy czochraj bobra fest oraz warsztaty aktorskie gdzie aktorzy z całej Polski przyjeżdżają nawet ci znani z telewizji ps mamy muzeum techniki Młynarskiej mamy izbę regionalna gdzie są wystawy i prezentacje itd z całego regionu... Namysłów ma być uznawany za atrakcyjny ps ja nie muszę korzystać z tej rozrywki ani kultury ważne że ona jest i ważne że inni korzystają proste? Proste

Gość gość
ps Namysłów będzie bardziej atrakcyjny bo niedługo powstanie nowoczesna hala sportowa oraz kolejna siłownia i kolejna kręgielnia ...

Gość gość
Skoro namysłów jest takim wspaniałym ośrodkiem gospodarczo-kulturowym to DLACZEGO PSY TAM D****I SZCZEKAJĄ???

Gość gość
Restauracja, muzeum, hotel. Browar Namysłów zdradza plany Nowa Trybuna Opolska-15 gru 2016 Ostatnie lata to dobry czas dla browaru z Namysłowa. Teraz może się to przełożyć na inwestycje nie związane bezpośrednio z produkcją piwa.

Gość gość
nikt tam doopami nie szczeka o co ci chodzi przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa zrozum to nawet 1 tysięczny wąchock czyli 16 razy mniejszy niż 16 tysięczny Namysłów to dziura zrozum to

Gość gość
Psy nie szczekają doopami??? UDOWODNIJ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ostatnie lata to dobry czas dla browaru z Namysłowa. Teraz może się to przełożyć na inwestycje nie związane bezpośrednio z produkcją piwa. W zamku miałaby powstać kilkupoziomowa restauracja, muzeum piwa, hotel wraz ze SPA, a także centrum konferencyjne i interaktywne muzeum historii średniowiecza, w tym browaru i Namysłowa

Gość gość
udowodnij !!!!!! udowodnij !!!!!! udowodnij !!!!!! udowodnij !!!!!! udowodnij !!!!!!

Gość gość
Wąchock jest sławny a Kluczborg też choć mniej a Namysłów to dziura o której nikt nie słyszał :P

Gość gość
o co ci chodzi czemu ty tak Namysłowa zakompleksiony hejterze tak nienawidzidsz co? przecież w namysłowie ciągle coś sie dzieje jest mnóstwo atrakcji rozrywek i są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa przecież Namysłow to małe miasto miłe i kameralne czyste i zadbane nie to co większość miast ps niby czemu jemu sie obrywa? a tym miastom nie????? ps czemu tak Namysłowa nienawidzisz przecież nawet przed spamem był ładnym czystym i zadbanym miastem z duzą ilością atrakcji i rozrywek więc mój spam nic nie zmienia i zrozum że nie wszystko kręci sie wokół dużych miast zrozum to

Gość gość
Bo takich miasteczek jest setki tysięcy i Namysłów niczym się nie wyróżnia. NICZYM i nie interesuje ludzi.

Gość gość
nie kluczborg analfabeto tylko kluczbork ps 90 procent polaków słyszało o Namysłowie bo Namysłow ma browar Namysłów i piwa z browaru namysłów sprzedaje w całej polsce ps to że ty o nim nie słyszałeś to nie oznacza że nikt o nim nie słyszał bo to świadczy o twojej głupocie głupku bo mapą nie umiesz sie posługiwać i jej czytać a na kazdej mapie jest Namysłów gdybyś umiał czytać mape to byś słyszał o Namysłowie i byś wiedział gdzie on jest nawet zanim zacząłem spamować o Namysłowie ale jesteś za głupi i nie słyszałeś i gdyby nie ja to dalej byś nie wiedział że Namysłów istnieje

Gość gość
ps ale Namysłów ma klub MMA oraz klub zapaśniczy i mistrzów świata w zapasach a mało jest takich miast ps i nie każde miasto ma browar oraz nie każde ma festiwal rockowy zloty motocyklowe i nie każde ma izbe regionalną więc Namysłów sie wyróżnia

Gość gość
poczytaj te 3 ostatnie powyższe komentarze ps browar w to zainwestuje Ostatnie lata to dobry czas dla browaru z Namysłowa. Teraz może się to przełożyć na inwestycje nie związane bezpośrednio z produkcją piwa. W zamku miałaby powstać kilkupoziomowa restauracja, muzeum piwa, hotel wraz ze SPA, a także centrum konferencyjne i interaktywne muzeum historii średniowiecza, w tym browaru i Namysłowa

Gość gość
Twierdzenie: Na każdej mapie jest Namysłów. Sprawdzam: wziąłem atlas, otworzyłem na losowej mapie i ni hu hu Namysłowa ni ma! Jakieś łobuzy ukradły czy co? To je sprawa dla policji!

Gość gość
Skoro nie ma Namysłowa to dlaczego w każdym moim atłasie i w każdej mapie jaką mam w domu jest Namysłów na mapie co ps jest Namysłów to że ty go nie widzisz to nie znaczy że go nie ma ps znaczy że jestes ślepy i nawet nie potrafisz czytać mapy ps Namysłów to miasto powiatowe a wszystkie powiaty są zaznaczone na kazdej mapie wraz z nazwami stolic powiatów w tym Namysłowa ps na tej twojej mapie na sto procent jest Namysłów tylko jesteś taki głupi i nie potrafisz go znaleźć i nie wiesz gdzie go szukać żal mi ciebie...

Gość gość
ps Namysłów jest na każdej mapie jeszcze raz otwórz mape tam są zaznaczone województwa z granicami i znajdź województwo opolskie ps i tam gdzie jest zaznaczone woj. opolskie i pisze woj. opolskie na gorze woj . opolskiego w lewym górnym rogu jest Namysłów teraz go poszukaj

Gość gość
czyli sam udowodniłeś głupku czyli gościu od homocwela że jesteś głupi bo takiej prostej rzeczy jak posługiwanie sie mapą i czytanie mapy nie potrafisz ps przecież to wiedza z gimnazjum głupku

Gość gość
Czyli gościu od homocwela kto tu jest głupi?

Gość gość
No a na mapie Afryki ni ma! No ukradły łobuzy jedne no!

Gość gość
ps na dole mapy z 15:57 w prawo od wrocławia na podobnej wysokości co wrocław ale w prawo jest namysłów nawet go widziałem i powiekszyłem tam jest lupa by powiekszyć kliknij i co zatkało cie? jednak jest Namysłów

Gość Naczylny zoolog namysłowski
Qń endemiczny gatunek koniowatych występujący tylko w Namysłowie. Charakteryzuje się pytongiem u samców i brakiem tegóż u samic te mają kuciapiore. Uwaga! Nie mylić z zebrą ani lamą! Zebra ma paski a qń nie, lama też nie ma pasków ale pluje. Qń też pluje ale lamą nie jest i po tym go od lamy odróżniamy.

Gość gość
Ps nie pieprz że nie ma tam Namysłowa bo jest bo sam widziałem tylko poszukaj ps gdyby go tam nie było to bym mapy nie zamieszczał ps na twojej mapie też jest Namysłów tylko go nie znalazłeś bo nie umiesz