Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela zacytuje twój wpis o Namysłowie

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [12:02] przede wszystkim pierdzisłów ma solidnie zaburzonego, chorego psychicznie zyeba mateusza kołbuca, który zamiast siedzieć w wariatkowie odcięty od netu to od miesięcy obrzydza komu tylko się da tę dziurę!

Gość gość
a to moja odpowiedź " 12:02 piszesz obrzydza te dziure przecież pisałem ci powyżej że Namysłów to nie dziura tam ciągle coś sie dzieje tam jest wszędzie blisko i mnóstwo wydarzeń a ty dalej swoje a ty dalej nazywasz dziurą co jeszcze musi być byś przestał go uznawać za dziure wbij sobie do łba że namysłów to nie dziura przecież pisałem ci powyżej

Gość gość
gość dziś dobrze napisane; czysta prawda

Gość gość
12:02 nieprawda gościu od homocwela masz poniżej zera procent racji bo nie znasz głupku analfabeto Namysłowa kompletnie go nie znasz to zamknij jape i sie nie wypowiadaj Namysłów to nie dziura wbij sobie to do twojego pustego łba ps nigdy w Namysłowie nie byłeś więc głupku nie wypowiadaj sie bo nie masz racji dlatego że tam nie byłeś ps przecież napisałem ci ile rzeczy i atrakcji dzieje sie w Namysłowie a ty dalej za dziure uznajesz

Gość gość
ma człowiek rację, to straszliwa dziura. przejeżdżałem w zeszłym tygodniu

Gość gość
Skoro tyle atrakcji sie dzieje w twojej mieścinie, to czemu spamujesz kafe zamiast sie przejechać na te atrakcje?

Gość gość
12:27 nigdy tam nie byłeś ps 12:28 nie wierzysz że są te atrakcje wszystkie to wejdź tu http://namyslow.eu/

Gość gość
kliknij w ten link namyslow.eu ps nie jezdze na te atrakcje bo mam depresje i ja nawet z domu na podwórko rzadko i niechętnie wychodze mam paniczne lęki itd wole zaszyć sie w domu

Gość gość
kliknij tam

Gość gość
wziąłbyś się za sprzątnięcie tego obejścia, bo syf tam macie a nie, siedzi nierób w chałupie i depresje sobie, k*****, wymyśla dostałbyś pasem kilka razy i do roboty by cię zagonić, to raz dwa by się głupoty skończyły z dobrobytu i nieróbstwa się wam w doopach przewraca!

Gość gość
nie mam syfu zrozum że nie jest to obejście tylko podwórko i to nie jest syf i nie pisz z zazdrości bo na sto procent jesteś biedny i masz na sto procent gorzej w domu niż ja ps ja mam fajnie w domu bo moi rodzice mają własną firme oraz kilkadziesiąt tys dochodu ps ty na sto procent nawet połowy nie masz i zrozum że 70 procent polaków ma gorzej w domu wbij sobie to do łba

Gość gość
Wbij sobie to do łba

Gość gość
jak widzę co piszesz i jak piszesz to rzeczywiście masz coś z bańką nie tak. Co Ci po tych atrakcjach jak ich nie widzisz i nie używasz? Po cholerę zależy Ci na tym, żeby inni uważali namysłów za atrakcyjny? Namysłów jest dziurą i zostanie dziurą, ewentualnie w przyszłości może zostać dziurą zabitą dechami, taki rozwój dla tej wiochy przewiduje.

Gość gość
O co ci chodzi czemu dziura przecież ma galerie handlowe dużo wydarzeń kulturalnych rozrywkowych po trzecie duzo obiektów sportowych rekreacyjnych gastronomicznych jest czysty zadbany wszędzie jest blisko ps pociągiem z Namysłowa do Wrocławia jedzie się godzinę Namysłów to miasto tranzystowe ps to ładne czyste i zadbane miasto zrozum że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych oraz mniej atrakcyjnych miast od Namysłowa czemu ich nie uznajesz za dziury ps czemu Namysłów Uznajesz za dziure Przecież tam ciągle coś się dzieje ps wiadomo że nie będzie tam wszystkiego tego co we Wrocławiu czy Opolu bo Namysłów to małe miasto zrozum to ale to nie znaczy że jest gorsze i dziura wbij sobie to do łba i co jest w nim nie tak skoro jesteś taki mądry to Napisz ps czemu tak go nie z nosisz przecież mój spam nic nie zmienia ps Namysłów przed spamem był tak samo atrakcyjny ładny Przyjemny i tam się dużo rzeczy działo podaj 10 powodów dlaczego jest rzekomo (bo nie jest dziurą) wg ciebie dziurą

Gość gość
Nie odpowiedziałeś na te dwa pytania, więc je ponawiam: Co Ci po tych atrakcjach jak ich nie widzisz i nie używasz? Po cholerę zależy Ci na tym, żeby inni uważali namysłów za atrakcyjny?

Gość gość
Ps gościu od homocwela ty masz zero procent racji bo Namysłów to nie dziura zrozum to bo ile razy mam ci to tłuc do łba ps w Namysłowie ciągle coś się dzieje zrozum że to miasto nie wieś tylko miasto ps ty masz poniżej zera procent racji że Namysłów to rzekomo dziura bo po pierwsze nigdy tam nie byłeś bo drugie nie znasz miasta po trzecie jesteś zwykłym hejterem a po czwarte gdyby nie ja i mój spam to byś nie wiedział że Namysłów istnieje bo jesteś za głupi bo na każdej mapie jest Namysłów ale jesteś do tego za głupi bo nie umiesz czytać mapy i się nią posługiwać gdybys umiał czytać mapę to przed moim spamem byś wiedział o istnieniu Namysłowa ale gdyby nie ja bo nie potrafisz posługiwać się mapą byś do tej pory nie wiedział że takie miasto jak Namysłów istnieje...

Gość gość
Po raz kolejny pytam: Co Ci po tych atrakcjach jak ich nie widzisz i nie używasz? Po cholerę zależy Ci na tym, żeby inni uważali namysłów za atrakcyjny?

Gość gość
Ps Namysłów jest atrakcyjny bo ci powyżej pisałem ps wiele nawet dwa czy nawet trzy razy większych miast które znam i o których słyszałem że nawet w dwa trzy Razy większych miastach nawet w okolicy jest mniej wydarzeń kulturalnych rozrywkowych i mniej atrakcji ps z dwa i pół razy większego brzegu czy 25 tysięcznego Kluczborka ludzie do Namysłowa na siłownię basen i na zakupy czy na kręgielnie przyjeżdżają bo u nas są lepsze i lepszej jakości i mamy więcej sklepów więc pod tym względem Namysłów jest atrakcyjny...

Gość gość
To jakieś zaburzenia maniakalne.

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz moje pytania, są naprawdę proste i odpowiedz na nie jeśli potrafisz. Co Ci po tych atrakcjach jak ich nie widzisz i nie używasz? Po cholerę zależy Ci na tym, żeby inni uważali namysłów za atrakcyjny?

Gość gość
A Kluczborg to znam, słynne miasteczko :P

Gość gość
Ps w Namysłowie mamy też browar Namysłów mamy klub zapaśniczy Klub MMA ps mamy blisko do Wrocławia (godzina drogi) mamy jako jedyni w okolicy festiwal rockowy czochraj bobra fest oraz warsztaty aktorskie gdzie aktorzy z całej Polski przyjeżdżają nawet ci znani z telewizji ps mamy muzeum techniki Młynarskiej mamy izbę regionalna gdzie są wystawy i prezentacje itd z całego regionu...

Gość gość
Pisałem nie będę powtarzać pisałem powyżej że Namysłów jest atrakcyjny ps to ty masz zaburzenia i problem bo prostych zdań nie rozumiesz ile razy mam c***isać...

Gość gość
Dobra, skoro nie chcesz odpowiedzieć na te pytania to nie. Już nawet mnie to nie interesuje. Mam w d***e Twoje odpowiedzi i tę straszną dziurę namysłów.

Gość gość
Właśnie dlatego Namysłów ma być uznawany za atrakcyjny ps ja nie muszę korzystać z tej rozrywki ani kultury ważne że ona jest i ważne że inni korzystają proste? Proste

Gość gość
A w Wąchocku był? A? Jak nie to co ty wiesz o wielkim świecie :D :D

Gość gość
Ps o co ci chodzi ps Namysłów nie jest dziurą głupku...