Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz psychopata

Polecane posty

Gość gość

Poszlam rano do sklepu kupilam maslo za 4,90 maz zrobil afere ze za drogie...mialam kupic laciate za 4,60. Klotnia niesamowita. Jestem nerwowa to go uszczypnelam bo maslo rozdeptal i do kosza wyrzucik to mnie z piesci uderzyl w reke i kopnal w tylek. Z kolei smalec za tani i tez afera. Czuje sie jak ten pies co szczeka zle nie szczeka tez zle. Mam dosc mego malzenstwa, przy wszystkim trzyma mnie tylko synek...przegralam zycie? Brak pracy siedze w domu i czuje sie ubezwlasnowolniona...glupia i bezydka nie jestem a z nim czuje sie jak dno

Gość gość
chapam dzidy jak szalona :classic_cool:

Gość gość
Łacite kosztuje 4.99 wiem bo wczoraj kupowałam.

Gość gość
sram se do ryja

Gość gość
Daruj sobie zakompkeksiony dupku te dzidy

Gość gość
moją ulubioną pozycją jest z doopoo do paszczoo :classic_cool:

Gość gość
I co? Se płaci to se wymaga :P

Gość gość
Widze ze siedza tu psychote pokroju mego mezulka. Witajcie

Gość gość
Czytam to i mysle ze kiedys to fajni ludzie na kafe siedzieli a teraz to gimboza

Gość gość
Weź rozwód. To jedyne wyjście.

Gość gość
Zycie jest za krotkie na bycie nieszczesliwym...

Gość gość
Rzuć go póki jeszcze widzisz, ze coś jest nie tak. Bo za jakiś czas zrobi ci pranie mózgu i będziesz zupełnie uzależniona od niego.

Gość gość
Dziekuje za te normalne wpisy. Musze cos zmienic...mysle ze w 2017 juz cos bedzie inaczej. Zaczne od siebie a skoncze na mezu... Najgorsze jest to ze z dnia na dzien coraz mniej go lubie. Kiedys byl moim najlepszym przyjacielem, nie mam juz zadnych bo wystarczal mi tylko on i teraz mam. Jedyne pocieszenie to dziecko...musze znalezc prace i sie uniezaleznic od niego

Gość gość
Twoj maz zachowuje sie nienormalnie. Jesli nie jestescie ekstremalnie biedni, to 30 gr na kostce masla nie powinno byc powodem klotni. W dodatku uzywa wobec ciebie przemocy. To jest powod, by powaznie zastanowic sie nad rozwodem. Naprawde, bo tacy faceci raczej nie zmieniaja sie na lepsze.

Gość gość
PS. Nie da sie tanio kupic prawdziwego masla , bo maslo jest drogie w produkcji. Tanio to mozna kupic tluszcz palmowy.

Gość gość
no lepiej rozdeptać masło jak już było za drogie haha, jaki psychol

Gość gość
ja wczoraj kupiłam osełke za 9 zł i nikt mi awantury z tego powodu nie zrobił, wiesz dlaczego? bo sama sobie na to zarabiam, to wydaję na co mi sie podoba. Idź do pracy, bo to chyba twojego meża frustruje, pan i władca zarabia to słuząca musi sie dostosować, stąd awantura o 30 gr

Gość gość
tu tez jak widać mamy psychopatów :/

Gość gość
Wiecie pierwsza go uszczypnelam i stanelam z impetem na stope...jestem pzy nim nerwowa i wybuchowa. Wiem ze go to nie usprawiedliwia,sam mnie nie uderzyl nigdy pierwszy ale to nie jest zadne tlumaczenie. Tez go nie powinnam "bic" ale czasem wszystko robie jakby w amoku...moze po prostu che zebym to ja wniosla o rozwod. Ubolewam nad tym ze wybralam go sobie na meza. Juz nie lize ze sie zmieni...

Gość gość
18.13 masz w stu procentach racje. Wszystkim zyczliwym wszystkiegi najlepszego w nowym roku, zdrowia i spelnienia marzen